| Anonim7452 a întrebat:

Bună,am o întrebare mai ciudată. Cred că multe dintre noi trec prin asta! Îmi plac FOARTE TARE doi băieți. Nu știu cum și la cine să mă gândesc. Îmi fac filme și nu știu pe care să-l aleg. Unul are ceva ce celălalt nu are și tot așa. Se completează. Ambii sunt amabili, drăguți, frumoși și înțelegători. Ce să fac? Mi-e frică să nu mă îndrăgostesc de ambii și să mă înșel singura. Nu m-ar mira să își găsească ambii pe cineva din pricina faptului că eu nu pot decide! Ce să fac? Ooo, God!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Foame a răspuns:

Foarte simplu, fa o lista cu caracteristicile pe care le vrei la barbatul "perfect" apoi o lista cu barbatul din "iad" adica nu ai putea sa stai cu el(scrie toate defectele pe care nu ar trebui sa le aiba). Apoi alegi din fiecare liste cele mai necesare caracteristici.De exemplu daca tu ai pe lista "sa nu minta" si este ceva foarte necesar pentru tine are un -, sau de exemplu ai scris pe lista cu barbatul "perfect" ca el trebuie sa aiba simtul umorului dar nu este ceva foarte necesar pentru tine, poti trece cu vederea. Dar acum unu poate sa aiba mare parte din caracteristicile pozitive dar el sa fie infidel, depinde de tine ce tolerezi.Si cel mai important vezi ce sisteme de valori si credinte au. De exemplu tu vrei copii, el nu. Poate tu vrei sa ajuti lumea dar el este dispus "sa mearga pe cadavre" pentru a ajunge in varf. (Nu este cea mai buna combinație happy )

| Anonim7452 explică (pentru Foame):

Moamăăăă,ce răspuns frumos! Îți mulțumesc, așa voi face! Ai dreptate ❤️ merci mult!

23 răspunsuri:
| VisSs a răspuns:

Renunti la amandoi

| mihai69 a răspuns:

Poate reușești un „menage a trois". Unii băieți ar aprecia asta...

| Anonim7452 explică (pentru mihai69):

Bă frate, nu poate pune omu' o întrebare că sar, naibii toți pedofilii. Ce sex în 3? Vreau să aleg pe cineva cu care simt că poate fii ceva nu să fiu o cu...rvă, înțelegi? Te rog, din respect față de tine, șterge-ți amărâtul ăsta de comentariu. Ține-l pentru tine. Bărbații din ziua asta numa'sex-n capu'vostru?

| mihai69 a răspuns (pentru Anonim7452):

Unu la mână - care e treaba cu pedofilii?!? am spus ceva despre sex cu minori, sau nu mai știu eu să citesc ce scriu?!?
Doi - de fapt, am scris undeva în răspunsul ăla (care se dorea mai degrabă o glumă, dar dacă tu ții neapărat să-l iei la modul serios - dezvoltăm) vreo vorbă despre sex? Sau mai rău, să te numesc în vreun fel? NU. Dacă TU te gândești la asta, e altă poveste.
Nu de alta, dar există pe lumea asta și poliamoria.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Poliamor
E drept, e implicat și sexul, dar la fel de mult ca în orice relație monogamă, fără a fi ceva pervers, cu excepția felului cum e văzut acest „fenomen" de către cei ce nu-l pricep.
OK, dacă nu te crezi capabilă să te gândești măcar „cum ar fi dacă..." - nu e nicio problemă. Dar rogu-te, nu mai îmi pune mie în „tastatură" chestii pe care nici nu le-am spus, nici nu le-am gândit.
Mulțam.
PS: http://adevarul.ro/......index.html - despre un documentar făcut de BBC (poate ai auzit de ei) asupra acestei teme.

| OrdanKarris a răspuns (pentru Anonim7452):

Asa si voi muierile in ziua de azi, numai "relatie" in capul vostru. Ce tot atata relatie in sus si relatie in jos? Sex fara obligatii si am terminat povestea. Daca stai mult si te decizi, s-ar putea sa ramai fara niciunul. Si apropo, eu fara sex nici nu concepeam relatie cu tine. Unde tu strambi din nas, intotdeauna va fi alta care abia asteapta sa topaie pe ceva... sculat.winking Nu te mai plange atat ca vor barbatii sex. Daca nu vrei sex, stai frumos singurica. Nu e pierderea nimanui ca nu vrei tu sex. Nici un barbat intreg la cap nu concepe relatie fara sex.

| VisSs a răspuns (pentru Anonim7452):

Stii ca o relatie implica si sex nu?

| Anonim7452 explică (pentru mihai69):

Dacă îmi rasoundeai așa din prima mare domn'rămâneai! De ce, voi bărbații alegeți să glumiți și după ce femeia s-a enervat alegeți seriozitatea?

| Anonim7452 explică (pentru OrdanKarris):

Muiere îi mă-ta! Ce sex și sex la 17 ani? Eu zic că după ce-mi eltermin școala și voi fii mai mare (mental) mi-o voi trage cu primul venit dacă am chef, bine? Nu v-am chemat pe niciunul să-mi explicați ce să fac și ce să nu fac, bine? E treaba mea când voi face sex și cand nu! Si-am pus.

| Anonim7452 explică (pentru OrdanKarris):

Am vorbit de pedofili, fiind minoră. De asta! Am 17 ani abia nu de mult împliniți! Eu zic că voi avea o viață întreaga timp să-mi las atinse și impinse zonele intime?

| OrdanKarris a răspuns (pentru Anonim7452):

"Ce sex și sex la 17 ani? Eu zic că după ce-mi eltermin școala și voi fii mai mare (mental) mi-o voi trage cu primul venit dacă am chef, bine?" ====> Fă, de unde era sa stiu eu ce varsta ai tu, fă muiere care esti! Nu prea pari sa fi genul care sa te bucuri de sex. Ceva imi spune ca s-ar putea sa ramai singura. Esti mult prea acra, mult prea combativa la adresa barbatilor in general, iar barbatilor nu le plac asta. Nu e un comportament demn de o femeie.

"Nu v-am chemat pe niciunul să-mi explicați ce să fac și ce să nu fac, bine?" ====> Si totusi ai pus o intrebare aici. Ne-ai intrebat ce sa faci. Acum spui ca nu ne-ai intrebat ce sa faci imediat ce nu-ti convine raspunsul?

"E treaba mea când voi face sex și cand nu!" ====> si e treaba noastra a barbatilor cand ne hotaram sa-ti oferim tie relatie si cand nu, si daca iti oferim. happy Relatia e durerea ta cea mai mare. De ce ti-ar oferi vreun barbat relatie. Tu se pare ca nu esti prea dispusa sa fi sexuala. De ce si-ar pierde cineva timpul cu o muiere ca tine? Ia zi fă, ce ai tu de oferit unui barbat? happy

| OrdanKarris a răspuns (pentru Anonim7452):

"Am vorbit de pedofili, fiind minoră." ====> te simti minora pentru sex, dar nu pentru relatii. Tu crezi ca baietii la 17 ani sunt asexuali? Crezi ca nu vor sex, iar daca vor, crezi ca e anormal sau cum?

"Eu zic că voi avea o viață întreaga timp să-mi las atinse și impinse zonele intime?" =====> Exat asa iti va spune un barbat cand vei avea 40 de ani: eu am o viata intreaga timp sa renunt la libertatea mea si sa ofer relatie unei muieri de 40 de ani, cu bagaj emotional sau sa-i ofer un copil. Exact asa iti voi spune si eu mai incolo cand vei avea 40 de ani laughing

| mihai69 a răspuns (pentru Anonim7452):

Nedumerirea este reciprocă: de ce voi femeile alegeți să vă enervați ori de câte ori cineva glumește cu voi? Culmea e că mai faceți și riduri, din cauză de încruntare...
Un zâmbet și o vorbă bună pot face comunicarea mult mai fructuoasă și eficientă.
QED

| mihai69 a răspuns (pentru Anonim7452):

„Am vorbit de pedofili, fiind minoră. De asta! Am 17 ani"
===
Nici măcar nu ai noțiunea termenilor:
„Pedofilie (grec. πaις (pais) „băiat, copil" și φιλιa (philia) „prietenie") este o tulburare, perversiune sexuală care se manifestă prin înclinația erotico-sexuală a unui adult față de un copil."
Deci nu față de o persoană care a ieșit de ceva vreme din pubertate.
Și pe deasupra, vârsta legală de consimțământ în cazul relațiilor sexuale este de 15 ani. Așadar, tu ești deja cu 2 ani mai „bătrână" decât cea mai tânără fată pe care o poate avea cineva ca parteneră sexuală fără vreo consecință legală.

| Andreeush a răspuns:

Dacă nu poți alege lasă-i pe amândoi.

Răspuns utilizator avertizat
| comyne a răspuns:

Iti recomand serialul The Vampire Diaries, o sa inetelegi daca te uiti rolling on the floor
Faza e ca daca tie iti placea de un baiat sa zicem, te-ai indragostit mai intai de el si apoi ti-a placut de altul si acum ii placi pe amandoi, alege-l intodeauna pe al doilea. Daca l-ai fi iubit cu adevarat pe primul nu te-ai fi indragostit de celalalt.

| Anonim7452 explică (pentru comyne):

Am ales... Multumesc! E un sfat tare bun?

| comyne a răspuns:

Nu poti face o lista cu calitatile lor. Pur si simplu trebuie sa iti urmezi inima.

Ce siropos suna cand o spun cu voce tare rolling on the floor

| alinalinutz5938 a răspuns:

Esti zodia gemeni?

| Anonim7452 explică (pentru alinalinutz5938):

Da,de ce? Are legătură? Nu cred în zodii!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Anonim7452):

Nu trebuie sa crezi in zodii dar la gemeni se cam pupa in multe cazuri. Sintem foarte cerebrali, de multe ori sintem intr-o relatie dar cu capul la alta, punem mare pret atit pe componenta sexuala a unei relatii dar si pe cea intelectuala. In consectinta, majoritatea gemenilor traiesc o viata mizerabila, plina de compomisuri si frustrari. Desigur ca fiind niste persoane foarte inteligente, le e destul de usor sa simuleze ca totul ar fi bine. P.S. Si eu sunt in gemeni...