Contează atracția fizică că degeaba știi să schimbi un bec dacă nu există atracția, le poți învăța pe toate pe rand, eu spun să te combini cu ea, macar te place, o pierzi și vei regreta
Fata te cunoaște bine și vrea să fie cu tine. Așa cum ești, neîndemânatic, imatur etc. Știe bine în ce se bagă. De ce nu ai încredere în ea?!?
Cu mulți ani în urmă, am avut un coleg de armată care se căsătorise imediat ce terminase liceul. Era fix ca tine, nu știa să facă nimic cu mâinile lui. Dar asta nu l-a împiedicat să își asume răspunderea de a forma o familie și de a face fericită o fată.
In primul rand, dacă chiar o iubești,crede-ma,fă acest pas către ea,sa înveți să schimbi un bec o poți face oricând,sa găsești o fata ca ea,nu o poți face oricând...
Pe bune acum,doar pentru că ești "imatur",asta nu înseamnă că nu meriti iubire!
Înveți a face toate chestiile astea de "bărbați"(și am pus în ghilimele pentru că și o femeie poate schimba un bec,dacă vrea )
Așa că dacă o iubești pe bune,repet,fă pasul acesta catre ea.
Până la urmă relația e despre a evolua împreună,nu despre a fi "programat din fabrica" sa faci anumite chestii.
Da,ele reprezintă un plus dacă le știi,dar nu e nicio rușine să apelezi la un electrician,de exemplu
Nu te face mai puțin bărbat că nu știi chestii,ci te face bărbat să știi să o iubești,sa o respecți,sa o asculți,sa o ajuți când are nevoie,chestii mici.
Daca e sa ne luam după ce spui tu,multi nu sunt bărbați și totuși au femei (că le tratează execrabil,asta e partea a doua),deci repet pentru a doua oară, DACA O IUBEȘTI PE BUNE, FĂ ACEST PAS.
Dar dacă simți că nu îi poți face fata, atunci, mai bine las-o să-și găsească pe altcineva!
Bafta!
Du-te la scoala, indiferent ca esti indragostit, ai fotbal sau inveti sa schimbi un bec.
De la scoala nu se lipseste!
"nu am citit tot pentru că era mesajul în bara...mă jucam"
Chiar esti copil! Cand ai de gand sa cresti?
"Este o chestie pe care nu prea vreau sa o fac, și aceea de a o refuza pe aceasta fată"
Pai nu o refuza! Lasa joaca si invit-o la un suc, la o plimbare ca tot e vremea frumoasa.
Sunteti majori, va placeti, sunteti apropiati.
Nu mai lasa fata in asteptare!
Ii dai la scorbura nu mai pierde tu timpul ca vai doamne, daca se desface o pedepsesti. Valabil pentru orice fel de femeie care face cu cele mentionate mai sus
Problema cea mai mare este ca nu stii sa faci niste chestii esentiale. Eu zic sa lucrezi la asta inainte de a iti face o relatie.
Clar ii vei pierde timpul persoanei respective daca poti spune ca la varsta asta nu stii nic macar sa comanzi la restaurant? Chiar nu are niciun sens. Ce este atat de greu sa comanzi la restaurant si sa comanzi si pentru persoana de langa?
Nu mai pune eticheta,, imatur'' si fa sa schimbi asta.
Multi baieti sunt crescuti in puf, dar au abilitati, sunt masculini, pe tine nimeni nu te opreste sa lucrezi la asta, doar lenea.
Sfatul meu este sa nu ii irosesti timpul, lasas sa cunoasca pe cineva care o poate face fericita. Una e sa o faci sa rada si alta este sa investesti intr-o relatie. Tu trebuie sa organizezi date-urile, tu platesti, cadouri, atentii, calatorii, tu trebuie sa mentii flacara aprinsa etc.
Nu trebuie să fii „bărbat adevărat" ca să ai o relație. Dacă îți este dragă și vrei să fii cu ea, nu lăsa nesiguranțele să te oprească. Nimeni nu se naște știind să schimbe becuri sau să ia decizii mari – înveți pe parcurs. Dacă o refuzi doar din frică, ai putea regreta. Cel mai bine e să vorbești sincer cu ea despre cum te simți și să vezi cum merge lucrurile pas cu pas. Nu trebuie să ai totul rezolvat ca să începi ceva frumos.
Lasa naibii afectiunea. Ofera fetei respect, comunicare si incredere, si cerei acelasi lucru. Prin faptul ca ai lasat mesajul in bara inseamna ca nu doresti sa iti asumi riscul de a o dezamagi.
Sfatul meu e sa deschizi mesajul, sa vezi ce ti-a scris fata si sa ii spui ca doresti sa vorbesti cu ea fata in fata la o ora agreata de amandoi pe acest subiect.
Daca vrei sa fi langa ea fi langa ea indiferent de cat de imatur te crezi, s-au putea sa fi surprins cat de repede se schimba omul cand are motivatie
Lasa-le dracu de becuri, unii de varsta ta nu stiu sa se lege la sireturi. Important este ca esti constient de cine si ce esti. Daca iti place de ea, "mergeti mai departe"; daca nu, spune-infrumos ca nu iti doresti. De devenit barbat, o sa devi in timp, te face viata. Dezvolta-te cu sau fara ea, invata, invata sa faci ceva din care sabte intreti, apoi vedeti voi. Nu cred ca vrea nici ea sa se marite… asa ca da-i bice si vezi ce se intampla.
Eu pot să îți dau un sigur sfat dacă contează. Am trecut prin mai multe relații. Avem cam aceeași vârstă. Cel mai mult contează să te asculți pe tine și să îți pui niște întrebări esențiale precum:
Ce îți place cu adevărat la ea?
Poți fi sincer în comunicarea cu ea?
Este ceva ce ignori? Un semnal de alarmă nu știu.
Cum te simți în prezența ei?
Îți place cum îți oferă afecțiune?
Tot ce contează e să fi sincer și cu tine și cu ea, altfel o să îți complici viața și o să ajungi să nu mai ai chef de nimic. Pare ca tine mult la tine? Eu zic ca merita sa încerci. De schimbat becuri nu e mare chestie, te uiți tu la un tutorial înainte și îl rezolvi fără să știe ea?