|

Buna. Am o mica-mare problema. Am 16 ani si ceva. In urma cu 2 saptamani ca o tampita ce sunt..am ajuns cu prietenul meu in pat. Dupa un timp a urmat si penetrarea (el avea penisul absolut uscat. ).Nu a durat mai mult de 1 minut. Faza e ca nici macar nu a eliminat lichid d-ala seminal in mine sau ceva, si a ejaculat afara. Dar eu fiind paranoica am o frica ca as putea fi insarcinata. Menstruatia trebuie sa imi vina peste o saptamana sau cam asa. Imi e destul de frica chiar daca nu stiu de ce. Nu stiu ce sa fac sau ce sa cred. Va rog fara glume sau raspunsuri la misto. Va multumesc!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In primul rand un penis normal ar trebui sa elimine ceea ce noi numim picatura placerii sau ce numesc americanii precum pentru o lubrefiere naturala. Nu e absolut nimic anormal la un penis "umed" dimpotriva.

Desigur fiindca intotdeauna e un oarecare risc exista prezervativele care sunt aproape toate lubrefiate.

In al doilea rand daca a ejaculat afara sunt foarte mici sanse spre zero sa fii insarcinata. Sperma ar trebui ejaculata la cativa centimetri in interior si dupa cum stii in multe cazuri in cuplurile care planuiesc sa faca un copil trebuiesc mai multe incercari pana cand se ajunge la fecundarea unui ovul.

Cel mai bine astepti sa vezi daca iti vine menstruatia in mod normal si poti lua si un test de sarcina de la o farmacie pe care sa-l folosesti conform instructiunilor, inteleg ca nu se foloseste chiar imediat dupa o partida de sex neprotejat ci dupa cateva saptamani.

| explică (pentru AlexanderAdrian):

Faza e ca "a intrat" de 4-5 ori maxim. Dupa a iesit si a terminat afara.Nu aveam intentia sa o fac. Nu am ciclu reguat dar de obicei imi vine la sfarsitul lunii sau pe la inceputul urmatoarei luni. Doar ca sunt ingriorata si aveam nevoie de cineva care sa ma asculte si sa ma sfatuiasca.Va multumesc mult happy!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună!

Există RISC de sarcină!


Poţi rămâne însărcinată în ORICE perioadă, dacă faci sex neprotejat!

TREBUIA să folosiţi PREZERVATIVUL!

Dacă NU folosiţi prezervativ ( la fiecare partidă/număr ), atunci există RISCUL să rămâi însărcinată – indiferent de perioada de fertilitate în care te afli.

DAAA, există RISCUL să rămâi însărcinată chiar dacă nu ejaculează în tine - mai ales când te afli în perioada cu fertilitate RIDICATĂ.

Se poate rămâne însărcinată în orice perioadă, chiar dacă faci sex când eşti pe ciclu ( depinde de fiecare organism )!

Acum vreo 2-3 luni am „întâlnit" tot AICI ( pe site ) o fată care a rămas însărcinată făcând sex ÎN timpul menstruaţiei - avea 16 ani şi dorea să ştie cum poate face avort.

Deci, după cum vezi, orice se poate ÎNTÂMPLA!

În PRIMUL rând, NU se face sex FĂRĂ prezervativ, INDIFERENT câtă încredere ai în partener, sau câte „asigurări" ţi-a dat!

În cazul în care nu folosiţi prezervativul ( chiar şi pentru câteva secunde/minute ), CHIAR dacă nu a ejaculat în tine, EXISTĂ un "risc" ( de sarcină ) mai MIC - datorat lichidului preseminal, care poate CONŢINE spermatozoizi!

Lichidul preseminal este un lichid care iese cu "ceva" timp înainte de ejaculare şi poate CONŢINE spermatozoizi - numărul lor DIFERĂ în funcţie de mai mulţi factori : nivelul de excitaţie ( înainte de a ejacula ), un eventual sex oral practicat înainte de penetrarea vaginală, sau ejaculări anterioare RECENTE ( la „partide" repetate ), etc. - şi POATE produce sarcină ( mai ales dacă te afli în perioada fertilă )!

Acum depinde şi de parteneri, de motilitatea spermatozoizilor, etc! Deci, RISCUL de sarcină ar fi ( aşa cum spuneam mai sus ) de 10-15 % ( în perioada nefertilă, şi se DUBLEAZĂ în perioada cu fertilitate RIDICATĂ ) - şi se datorează acelui lichid preseminal!

Totuşi, RISCUL este destul de MARE : într-un...2005 - 2231 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dacă nu vine menstruația, fă un test de sarcină, scapi de problemă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Exista si lichidul preejaculator care se mai numeste cum a zis prietenul nostru AlexAdrian si ai toate sansele sa ramai insarcinata

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează