anonim_4396
| Anonim întreabă:

Bună, am o problema, am foarte mari dureri in timpul actului sexual, încă de la început, adică nici nu pot sa am relații sexuale pentru ca doare foarte tare. Am fost la mai mulți ginecologi care îmi spuneau ba ca sunt eu mai sensibilă, ba ca nu sunt suficient de udă până când am fost la unu si mi-a zis ca am uter retrovers si am primit tratament pentru durere si sa incerc anumite poziții dar inutil. Altul îmi spunea că e posibilă o mica intervenție chirurgicală( după ce i-am zis de uter retrovers) pentru ca am foarte strâmt vaginul dar a mai avut o pacientă tot asa si se simte putin mai bine adica tot inutil, nu stiu ce sa mai fac, ati mai auzit de probleme de genul?

3 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Multe femei au uterul retrovers, dar aici se pare ca e vorba de lipsa calitatii preludiului!
Spune-i partenerului sa te sarute si mangaie mai mult, pana simti tu ca esti umeda, si abia atunci sa ii spui ca poate intra!
Graba strica treaba!

| Adry05 a răspuns:

Ai încercat să folosești lubrifiant? Poate te mai ajută.

| RoCkKiD a răspuns:

Citisem ca exista femei care pur si simplu au parte de aceasta durere fara nici o afectiune aparenta

Eu sugerez sa incerci sa contactezi un terapeut (de preferat unul bun) daca fizic esti ok, cel mai probabil e ceva mental ce te face sa te relaxezi mai greu. Nu garantez ca asta ar rezolva problema dar nu vad alta varianta.