|

Buna.

Am o problema.

Mi-a plăcut de un băiat vreo 3 ani.

El nu cred ca m-a placut in acest timp, cel puțin nu a arătat asta și oricum, lui ii plac fetele care par mai mature si care sunt mai mari in varsta, care nu arată copilărești.

Nu ma încadrez in asta si sunt sigura ca nu ii place de mine la momentul actual.

Mi-am propus mie sa nu mai am vreo legătura cu el, adică să nu mă mai uit la el, sa mai interacționez cu el ca sa nu mai am sentimente si sa nu mă mai amăgesc din moment ce băiatul nu mă place si vorbeste deja cu cineva.

Problema este ca in ultimele zile l-am visat de 2 ori. Si se zice ca visezi ce ti-a ramas in gand când ai adormit. Ei bine, dacă eu mi-am propus sa îl ignor, nu m-am mai gândit la el de ceva timp si nici nu am adormit cu gândul la el.

L-am visat de 2 ori si in toate visele erau chestii in care eu vorbeam cu el fata in fata si ne țineam de mana, ne îmbrățișam, etc.

Nu stiu ce sa fac pentru ca de fiecare dată când îl visez parca se "mai aprinde o scânteie " si iar ma amăgesc singura.

Vreau sa uit de el si sa nu mai am vreo legătura cu el, sa merg mai departe dar cum sa fac asta din moment ce visez chestii "romantice" de parca aș trăi într-un filmrolling on the floor?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Îl placi foarte mult si de aceea in subinconstientul tau il visezi. Renunta la el, nu mai vorbi cu el si ocupa-te de altceva care sa iti tina mintea ocupata pentru a nu te mai gandi la el

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Și eu am pățit așa, mi-a trecut de la sine.
Tot ce am încercat a fost în zadar.o sa ți treacă cu timpul?‍♀️

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Găsește-ti un hobby care să îți distragă gândul de la el

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează