| Mandrea8 a întrebat:

Bună. Am o problemă serioasă. De doi ani de zile sunt obsedată de un băiat și el stie asta. Înainte imi vorbea foarte urat, acum dintr-o dată spune că mă place. In unele seri ne tinem de mana si in brate, in altele imi vorbeste urat. Toti prietenii din grupul nostru imi spun ca vrea sa isi bata joc de mine. In grup mai este si verișoara mea. Ei nu-i vorbeste niciodata urat si inainte el ii spunea iubita mea, dar nu mereu, doar sa ma faca geloasa. Mereu se uita la ea. Vreau cat mai multe pareri si sfaturi. Multumesc mult.

7 răspunsuri:
| Rux04 a răspuns:

Bună. Părerea mea este că dacă te-ar iubi nu ți-ar vorbi urât. Vrea o aventură, atât.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Deci stii ca esti obsedata de el.
Pai si ce sfat vrei?
Lasa-l, uita de el. Ma gandesc ca stiai si tu asta big grin

| SilentRain a răspuns:

Deci știi că ai o problema și nu vrei sa o rezolvi thinking
Obsesia e ceva extrem de toxic, mai bine ai incerca sa aduci puțin echilibru în viața ta
Din câte ai spus tipul se poartă urât cu tine dar rare ori se mai poarta și frumos
Se poarta frumos cu tine doar că să ți-o tragă și atât, deci mai bine l-ai lasa și caută unul mai ok

| Emma30555 a răspuns:

Obsesia nu e ceva atractiv pentru celalalt, provoacă chiar repulsie, nici măcar nu e iubire ci doar fixație asa ca încearcă sa controlezi chestia asta, e ceva toxic și ți face rău, nu e mai simplu sa găsești tu un băiat care sa se tina el după tine? Dacă prietenii spun ca omul face mișto pe chestia asta ar trebui sa ii crezi, ei nu au de de să te minta, poate dacă începi brusc sa nu i mai dai atenție sa nu l mai bagi în seama, poate te va vedea cu alți ochi

| Xirus a răspuns:

Câți ani, ai? El cât are? Poate nu este destul de matur prietenul tău sau are momente puierile aiurea. Ar trebui să îl ignori o perioadă scurtă. Poate el va fi mai serios dacă îl ignori o perioadă scurtă.

| FantasyBoy a răspuns:

Era imatur pe atunci, si te jignea din motive de frustrare, ca nu credea ca te poate avea.Dar nici acum nu e suficient de matur... testeaza-l, si vezi ce si cum.

| Iunicu a răspuns:

Ce ar fi să îl faci puțin gelos?