|

Buna! Am o relatie de 2 ani jumatate. Acum 3 luni iubitul meu a plecat in strainatate. Intr-o seara ma plimbam singura si am dat de elhappy, aceasta fiinta minunata cu plete lungi si ochii verzilaughing asa ca l-am bagat in seama. In fine,am ramas atunci pana dimineata la vorba...el are prietena, eu am relatie si totusi imi place de el foarte mult. Dupa asta ne-am mai vazut o data si am mers la el. Apoi pauza si nu ne-am mai vazut. El ma evita si spune ca e ocupat mereu. Acum nu prea mai vb deloc, nu stiu ce sa-i spun... oare e fuckboy?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Probabil de evita deoarece si-a dat seama ca a fost o greseala, avand in vedere ca ai spus ca are si el relatie. Poate nu vrea sa continue sa te caute, ca actuala sa nu afle si tu sa ramai doar o greseala din trecut.
Avand in vedere ca si tu ai relatie, chit ca e la distanta, daca tii la respectivul, nu il mai cauti pe acesta. Sau te desparti de iubit si cauti alt baiat singur si disponibil. happy

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai a vrut un fast *** si atat. Treci peste.
Probabil te va mai cauta cand are chef de inca un sex si nu gaseste alta disponibila.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca cand ai mers la el ati facut sex, da, clar doar asta voia, si nu ii mai pasa de tine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Adica as vrea cateva sfaturi legate de cum ar trebui sa ma comport de acum incolo...nu vreau sa mai para ca imi place. luna urmatoare vine si iubitul din afara.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează