|

Buna. Am o situație mai delicată și aș vrea sfaturi cat mai multe si răspunsuri cat mai bune. Îmi place de o fata de ceva timp insa eu fiind timid nu pot vorbi cu ea. Acum câteva luni vorbeam cu ea pe Facebook și aveam conversații cat mai deschise cu toate că în realitate nici macar nu vorbeam. Acum nu mai vorbim nici pe Facebook însă de la un timp vine mai mereu prin clasa mea pentru că o colega de a mea este prietena cu ea, dar ciudat e faptul că face asta doar când sunt și eu în clasa. In momentul in care mă întâlnesc cu ea pe holul școlii atunci se uita in jos și pleacă imediat, nu înțeleg de ce. Eram câțiva la o banca inclusiv ea, și ascultam cu toții pe cineva iar eu mă uitam "pe furiș la ea", Același lucru il făcea și ea, se uita la mine iar apoi în jos. După părerea mea este la fel de timidă ca mine. Ce părere aveți?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu iti fa atatea scenarii, daca iti place de ea arata-i asta, ia initiativa si vorbeste cu ea, intreab-o ce simte si daca te place, arata-i ca esti stapan pe situație si asta pana nu ii prea tarziu si o sa ii arate altul acest lucru.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dacă ești atât de timid încât să nu poți să-i spui în față mai bine scrie-i o scrisoare cu tot ce simți pentru ea. Pe de altă parte, dacă simți ceva pentru ea, arăta-i aceasta prin tot felul de gesturi ( o atenție, un cadou ). De multe oro gesturile sunt mai importante dacât cuvintele. Daca este pentru tine, se va apropia de tine, dacă te ignoră, nu este a ta. Măcar știi un lucru.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tot felul de situatii de genul am avut si eu tot liceul, pana m-am saturat sa fiu tot singurel si mi-am facut curaj sa pun intrebarea respectiva "vrei sa iesim?"dupa totul vine de la sine si la urmatoarele o sa-ti fie floare la ureche. Bafta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează