| pinkgirllll88 a întrebat:

Bună. Am o verișoară care lucra ca ospătar. Ideea e ca s-a săturat de munca asta. Trebuie să și plătească studiile, începe curând și facultatea și nu se mai poate descurca. S a decis să facă videochat. Doar ca nu știe ce studio să aleagă. Ea studiază în București. Are de ales între Charm Studio, Wow Agency, M4M și Chattidute. Ce studio recomandați? Vă rog fără jigniri și aș prefera răspunsuri de la cineva care a lucrat în domeniu. Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| MistarGoGu a răspuns:

Sa se gândească ca imaginile cu ea se pot inregistra si se pot folosi pe viitor ca mijloc de șantaj dacă are probleme cu cei de la studio! Au fost multe cazuri de fete santajate si obligate sa mai " presteze " si alte activități dacă înțelegi la ce ma refer!

| pinkgirllll88 explică (pentru MistarGoGu):

Mulțumesc pentru sfat! Apreciez mult, voi transmite mai departe. Dar din ce mi-a zis ea, confidențialitatea este foarte importantă pentru studiouri, dar nasol să facă asta.

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De ce nu o lași pe ea să aleagă unde vrea să se ducă?
Sau nu există nici o verișoară, e vorba de tine?

| romeo78 a răspuns:

În primul rând, pentru videochat nu este nevoie de un studio. Acel studio își va opri partea, iar verișoara va lua firimiturile. Poate face din o cameră unde locuiește un mic studio personal unde va avea independența totală!

| pinkgirllll88 explică (pentru romeo78):

Mulțumesc pentru răspuns! În sfârșit un om cu bun simț care răspunde la întrebare dacă are ceva bun de zis, dacă nu își vede de treabă. Apreciez și îi voi spune.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu are nici o importanta ce alege, ca tot prostitutie virtuala se cheama si tot pe mana unui proxenet va ajunge, fiindca astia sunt in spatele acestor studiouri cu servicii sexuale.
Chiar este atat de limitata mental este femeia aia, de alege cu buna stiinta o industrie care o va stigmatiza pe viata?
la ce dumnezue ii mai trebuie facultate, daca se va lansa in industria asta de facut bani multi in timp scurt, pe vanzarea corpului?

| StoicAnalysis a răspuns:

Bravo! Banuiesc ca ai o impresie foarte buna despre tine. Banuiesc ca te gandesti: "I-am zis-o cretinului si idiotului! Ce se baga el aiurea."
Deci da, ce sa zic, esti cea mai top femeie. Educata si stilata. O adevarata doamna/domnisoara.

Fa-ti un serviciu si renunta la frustrari. nu impresionezi pe nimeni infelul asta. Ba mai mult, te faci si de ras in societate.

Referitor la intrebarea ta, cine crezi ca este atat de prost si de naiv incat sa te creada pe cuvant ca nu esti tu in situatia respectiva? laughing
Daca ceea ce ziceai tu era adevarat, tu nu mai aveai efectiv nici un rost in toata ecuatia asta. Pentru ca verisoara ta, putea la fel de bine sa se intereseze si singura. Nu are ea nevoie de tine sa-i cauti tu raspunsul la dilema ei, pe TPU.
Daca intr-adevar verisoara ta nu se descurca din nu stiu ce motiv, sa caute raspunsul de una singura, trebuia sa specifici la inceput aspectul asta, ca sa nu mai dai in comentarii de "cretini si idioti" ca mine.

Data viitoare gandeste, ca de aia ai capul ala pe umeri.

| pinkgirllll88 explică (pentru StoicAnalysis):

Analfabetule și terminatule, nu mai face presupuneri aiurea. Frustratul în toată povestea asta ești tu. Unii preferă să nu folosească platforma asta din cauza idioților ca tine, de aia au încredere în alții să-i ajute. Dacă despre bine era vorba, cu singuranță nici nu aveam nevoi de păreri pentru ca luam decizia singură. Așa ca, marș. Folosește ți capul pe care se vede ca nu l ai. Nici nu am nevoie sa impresionez gunoaie ca tine.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru pinkgirllll88):

Nu sunt deloc frustrat big grin Nu eu sunt ala care plang de nervi si de ciuda injurand prin comentarii :*. O zi buna sa ai!

| UnVirgin a răspuns:

Mai bine să lucreze ca liber profesionistă, în studiourile de genul riscă să fie violată.

| pinkgirllll88 explică (pentru UnVirgin):

Mulțumesc! Apreciez totuși ca ai vorbit frumos. O să i transmit

| UnVirgin a răspuns (pentru pinkgirllll88):

Cu plăcere!

| imblanzitoruldepasarici a răspuns:

STUDIO 20. va pun in legatura

| pinkgirllll88 explică (pentru imblanzitoruldepasarici):

Mulțumesc pentru răspuns, dar nu e nevoie!