|

Buna, am si eu nevoie de un sfat. Acum 3 ani am intalnim o fata in primul an de facultate si am fost impreuna ceva timp, a fost ceva la prima vedere si foarte intens pana cand ea s-a impacat cu fostul ei si a ramas cu el de atunci, acum de ceva timp s-au despartit iar noi am reinceput sa vorbim. Imi spune ca se simte atrasa de mine, ca nu ii sunt indiferent dar cu toate astea nu poate sau nu vrea sa incercam ceva mai mult decat prieteni. Nu am putut sa o uit si as vrea sa o am din nou, nu stiu cum sa fac sau ce sa fac in legatura cu asta. Sfaturi sau sugestii?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Vrei sa fii lăsat din nou pentru altul? Sfatul meu e sa o dai uitării si sa ii spui ca nu poti fi mai mult decât prieten cu ea, sunt atatea fete. Ar fi super nașpa sa te împaci cu ea si ea sa te lase pentru altul nu? Dacă a facut o o dată, sigur o va face si a doua oara.

| explică (pentru Fabyana307):

Banuiesc ca esti fata, dupa tine ca stii cum gandesc fetele in situatii d astea, ce inseamna cand imi spune ca ma place dar nu poate sau nu vrea sa se intample nimic intre noi?

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Alexandru9710):

Probabil nu te place cu adevarat si vrea doar pe cineva care să o ajute sa isi revina.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Oamenii indecisi sant greu de suportat nu-i acorda atentie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează