| Pokermannn a întrebat:

Buna am si eu o dilema, zilele trecute am fost la o fata de 14 anii si eu am 22 dar nu am facut sex( doar ne-am jucat)si acum m-a aflat mama ei si vrea sa o duca la ginecolog...este posibil sa afle cand a facut ultima data si ce riscuri am? Multumesc

15 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Poti sa te linistesti definitiv. Pe aceasta planeta numita Pamant, NU exista nicio pesoana indiferent de specializarea sa care sa aiba capacitatea de a stabili starea de VIRGINITATE a unei femei si de asemenea nici daca si-a inceput viata sexuala sau cand a intretinut ultimul act sexual. Este absolut IMPOSIBIL sa se poata stabili vizual sau prin vreo alta metoda (empirica, babeasca, etc) daca o fata mai este virgina sau nu, si de asemenea daca si-a inceput sau nu viata sexuala reala. Multa sanatate!

| Andreeush a răspuns:

Dacă nu ai avut relații sexuale cu ea atunci nu ai de ce să îți faci griji.

| Intum a răspuns:

Coaie la 22 de ani, nu știi treburile astea, also te joci cu focul, sub 15 e deja caz penal de corupere.

| Justme1997 a răspuns:

Daca se afla de relatia voastra sexuala, risti puscarie. Ce faci tu la 22 de ani cu o copila?

| Clytia a răspuns:

Din acel "când a făcut ultima dată" să înțeleg că nu mai e virgină sau cum? "Ce riscuri am?" - dacă te-ai culcat cu ea, conform art. 198 din codul penal, care spune clar că actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau acelaș sex, care nu a împlinit vârsta de 15 ani, se pedepsește cu închisoare de la 3 la 10 ani și interzicerea unor drepturi. Poate te înveți minte să nu mai umblii cu un copil la vârsta ta!

| Blueberry8 a răspuns:

Ce sa afle? Pai ati facut sex sau nu? Mai e virgina sau nu? Daca nu mai e, normal ca afla happy.LA 22 de ani nu stii inca lucrurile acestea?

| Anonim a răspuns (pentru Blueberry8):

Esti amabila sa-mi explici si mie nu de alta dar ca sa nu mor prost, prin ce minune sau miracol poate DETERMINA un anumit ''cineva'' (savant, profesor, medic, clarvazator, Mama Omida laughing etc. ) daca a fost sau NU a fost introdus un penis REAL/AUTENTIC intr-un vagin?

| Blueberry8 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu la asta m-am referit! Ai probleme cu mine sau?! Citeste ce scriu! Ce, la ginecolog nu ii spune daca mai e sau nu virgina? Poate parintii ei stiu de el si ii e frica ca afla ei!

| Anonim a răspuns (pentru Blueberry8):

Eu personal dupa o activitate de peste 40 de ani, NU am reusit sa realizez o asemenea performata incat sa stabilesc virginitatea unei fete fecioara. Este posibil sa fi fost eu mai prost, sau mai retardat nu-i asa? Sau tu esti batuta-n cap si NU reusesti sa intelegi ca este absolut IMPOSIBIL ca cineva indiferent de educatia si de profesia sa de savant doctor, sau medic ginecolog specialist ori chiar si sa fie ultimul agarici ageamiu, sa aiba capacitatea de a reusi sa intre in MINTEA femeii incat sa-i poata citi gandurile dar si secretele ei printre care si cel referitor la viata ei sexuala. Adica mai concret daca pana in acel moment s-a f**** sau NU in mod real.
Ti-am atras atentia fiindca pur si simplu am citit ceea ce ai scris in acel raspuns si am observat ca ai scris o IMBECILITATE : '' Daca nu mai e, normal ca afla happy. LA 22 de ani nu stii inca lucrurile acestea?"" Stau si ma intreb daca esti constienta ca prin astfel de raspunsuri gresite in loc sa ajuti faci de fapt un deserviciu acelei persoane care cere ajutor si informatii CORECTE si nu TAMPENII si IMBECILITATI la fel ca si afirmatie de-a ta in privinta continutului lichidului preejaculator. Daca esti paralela cu subiectele discutate, treci la alte categorii unde poti spune tampenii si gogomanii cat casa. Presupun ca ai inteligenta minim necesara incat sa intelegi pe deplin care a fost motivul real ca am intervenit si ti-am atentionat

| TheGentleman a răspuns (pentru anonim_4396):

Și atunci cum se stabilește existența violului dacă nu se poate determina dacă a fost introdus un penis real/ autentic în vagin? Să aud rolling on the floor

| mihai69 a răspuns (pentru TheGentleman):

Prin urmele lăsate de sexul forțat, de secrețiile vaginale ce conțin ADN de la o altă persoană, de sex masculin, prin urme de constrângere / forțare de pe corpul femeii, de celule epiteliale sau fire de păr culese de sub unghiile femeii etc.
Lămurit?

| TheGentleman a răspuns (pentru mihai69):

Da. Dar secrețiile vaginale conțin ADN-ul altei persoane și în cazul unui act sexual consimțit. Bine, depinde și cât timp a trecut de la momentul actului sexual până la momentul constatării.winking

| Pokermannn explică (pentru TheGentleman):

A trecut 5 zile de la actul sexual

| corbulalbrosu a răspuns (pentru TheGentleman):

Medicul ginecolog legist cerceteaza starea de fapt si situatia reala care exista in interiorul vaginului in acel moment (dar poate stabili chiar si dupa mai multe zile) si pe baza celor observate, constata, determina si stabileste in functie de marime/extinderea si numarul fisurilor si/sau a rupturilor fibrelor din structura muschilor vaginali, se pronunta si elibereaza certificatul medicolegal constatator, in care specifica modificarile care exista in peste 90% din cazurile de viol prin agresiune comise asupra a fetelor virgine. De asemenea se consemneaza (si recolteaza) si existenta de material biologic strain care ramane intotdeauna in vagin, in cazul in care violul s-a petrecut cu cel mult 48 de ore in urma. Presupun ca ai un nivel de inteligenta suficient de ridicat thinking incat sa reusesti si tu sa intelegi explicatiile prezentate.

| Blueberry8 a răspuns (pentru anonim_4396):

Auzi,du-te si plimba-te si lasa-ma! Daca nu intelegi ce scriu, treci peste! O zi buna!