anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna. Am si eu o mică problemă si nevoie urgent de un raspuns.


Deci, am cunoscut un băiat (el despărțindu-se de vechea relaţie cu 5 luni în urmă).
El a plecat din țara sa faca bani sa se mărite cu fata respectivă.
Ea a dat la facultate,dar el nu i-a interzis, el vroia sa faca casa sa stea cu ea. Insa parintii ei n au fost de acord, vroiau sa stea la ei acasa,fata e singura la părinți și lui nu i-a convenit.
Plus ca distanța era mică între ei,putea sa i viziteze.
Însă principalul motiv era ca părinții fetei vroia unul cu bani etc.
Si fata in loc sa țină cu el, i-a spus si ea cuvinte grele lui,cica nu a fost niciodată fericita alaturi de el si părinții fetei la fel.
Ea nu i-a luat aparare nu nimic. Astfel el a decis să pună punct.

Acum fata tot încearcă să vorbească cu prieteni de ai lui,cu maica sa lui ca ii pare rau si ca regreta,dar el nu vrea să mai audă. Nu vrea să se mai împace.
El e cu mine acum, tot ce avut,mereu mi-a zis si de problema asta.
Sunt de parere ca daca iubesti omul,ii rămâi alături.
Acum eu nu stiu cum sa abordez situația asta.
Ce pot face?
Mi e teama ca părinții lui sa nu comenteze ceva in privinta mea. Sa bage cum ca eu as fi de vina.
Cand eu i-am spus clar ca poate face ce dorește,chiar daca îl iubesc, e important sa faca ce l face fericit.
Si mai era o chestie el de fiecare dată când îi spunea ei,hai sa mergem colo, hai sa mâncăm ceva,hai sa mai stam
hai sa..., ea, nu ca nu ma lasa ai mei. Ea la ora 21 era in casa la somn.
Eu m-am dus mereu cu el si avem amintiri foarte frumoase.
Ea are 20 de ani.

Răspuns Câştigător
| Anda31 a răspuns:

Buna! Eu am trecut prin ceva asemanator..Bineinteles,n-am fost pusa in locul tau, ci in locul ei.Eu eram persoana geloasa care mereu isi dorea mai mult din partea lui,apoi cum ai spus si tu, el a plecat in strainatate, unde a cunoscut-o pe ea, care ii oferea totul, dar intotdeauna stiam unul de celalalt.Relatia lor a durat in jur de un an jumatate,avea mari planuri cu ea, sa-si cumpere o casa acolo, sa se casatoreasca, dar la un moment dat, l-am recucerit si s-a intors pentru mine inapoi in tara.Inimii nu-i poti poruncii.Te sfatuiesc pe tine,daca nu aveti o relatie foarte lunga, sa analizezi bine situatia si sa fii tu, nu incerca sa pari cea perfecta care ii face mereu pe plac, fiindca mai devreme sau mai tarziu ori se va plictisi, ori isi va da seama ca doar pari asa.Mult succes!

4 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Dacă el te iubește pe tine și cu ea a rupt legătura de mult atunci nu ar trebui să îți faci griji.

| Blueberry8 a răspuns:

Posibil ca ea sa ii fi spus toate chestiile numai ca sa "scape"de el din cauza parintilor.Acum daca el clar nu mai vrea sa auda de ea, de ce ti-e teama ce spun parintii ei si ea si lumea samd?! E cu tine acum! Din moment ce stii ca nu a fost vina ta, lasa lumea sa vorbeasca happy. Cred ca daca vroia, se intorcea la ea imediat happy. Daca nu esti sigura, incearca sa ai cu el o discutie (ca sa te convingi tu mai mult). Lasa lucrurile sa decurga normal si de la sine! Daca parintii lui nu l-au vrut ce treaba ar mai avea sa se bage?! Plus ca ea e constienta (sper) ca nu ai fost tu motivul pentru care el nu s-a mai impacat cu ea!

| cristian200313 a răspuns:

Daca el a spus ca nu mai vrea sa auda de ea si ca nu mai vrea sa se impace cu ea, e normal, daca fata i-a spus niste cuvinte grele si l-a dezamagit pe el, e normal, nu cred ca el vrea sa se impace cu ea... Daca el te iubeste pe tine, atunci pe tine te vrea, nu respectiva fata,
Sa va tina mult happy

| Elena9328 a răspuns (pentru cristian200313):

Multumim
Sper sa fie bine.