| Dragosidv a întrebat:

Am si eu o problema, cred ca, puteti sa ma ajutati. Bun, sa incep! M-am indragostit de o fata, si nu stiu cum sa-i spun ca o iubesc, am fost cu ea la un suc, am mai iesit cu ea in oras. Cum sa-i spun ca, m-am indragostit de ealaughing. Help mee.

Răspuns Câştigător
| Culoare a răspuns:

Eu cred ca se va speria daca ii zici ca o iubesti. Spune-i doar ca o placi, sau ceva mai simpatic, ca iti este draga. Daca ii zici de acum ca o iubesti, ce ii vei mai zice cand evolueaza lucrurile, mai frumos de atat?

4 răspunsuri:
| Razvanalexx a răspuns:

Ce crezi,spune-i,o data si o data va trebuii sa ii zici ce simti pentru ea, trebuie sa ai un pic de curaj si tupeu, acum nu te gandi ca o sa iti dea una de o sa iti sara tot spanacul laughing

| Casa a răspuns:

Salut! Si mie mi s-o intamplat asa asemanator dar incetu cu incetu i-am spus ce simt eu pentru ea asa ca incearca pentru ca nu ai nimic de pierdut. Na ceau

| Dragosidv explică:

Multumesc frumos! happy

| justfantasyloveyouTaylor a răspuns:

Aaaa ce dragut un baiat care nu poate sa isi marturiseasca sentimentele.Foarte dragut sincer.Pai eu ca fata iti spun sa ii spui subtil daca nu esti sigur ca si ea te place cat de cat.Dar na acum sincer nimic nu-i place mai mult unei fete decat sa ii spui ca o iubesti.Desigur trebuie si sa ai o atitudine corecta poate sa iti tremure vocea putin asa sigur o vei impresiona si te va crede pantru ca desigur exista si posibilitatea sa nu o faca si sa-si imagineze ca spui asta la gluma deci exerseaza putin. sper ca te-am ajutat.