| Oniichannnn a întrebat:

Bună, am și eu o problemă. Mă puteți ajuta va rog mult?
Am 16 anii și nu cred că mai sunt virgină. Mă masturbez de mult timp și mi-am băgat vreo 14 cm în vagin și sângerez mult mereu... menționez că nu se mai oprește când o dau, iar daca bag degetele nu sângerez, m-am tăiat cu obiectul în uter? Sau am un cancer ceva? Pot rezolva problema aceasta oare? mi-e cam frică de chestia asta:/ sper sa mă ajutați pls

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Poate ti-ai facut rana pe colul uterins sau in vagin si cine stie, vreo infectie nasoala.
In uter este imposibil sa te tai, fiindca nu ai cum sa ajungi pana acolo, fiindca uterul este deja in burta ta, nu in vagin.

Mergi la ginecolog si fa-ti investigatie serioasa, ca ceea ce faci nu este nromal si cum spui ca bagi chestii de mulat vreme in vagin, este posibil sa ai o infectie locala serioasa.

5 răspunsuri:
| tunoi88 a răspuns:

Cel mai bine mergi la un medic. Acolo o sa afli 100% care este problema.

| Cosmin3412 a răspuns:

Stai linistită nu ești singură fată care își bagă ceva in vagon si nici ultima. Toate fac experimente si curiozități. E posibil sa ai o rană ceva dar nu cred ca e asa grav. Mergi la un ginecolog si te lămurește. Nu te panica. Încearcă să folosești obiecte care nu sunt ascutite si nici prea tari. Majoritatea o fac cu pieptenul ca are forma unui penis, dar are materialul foarte dur. Mai bine comanzi o jucărie si ai terminat problema.

| cristinutza07 a răspuns:

Virgină ești până ce vaginul tău este penetrat de un penis.
Este normal să sângerezi din moment ce introduci obiecte nesterilizate care 110% vor duce la infecții foarte nașpa.
Daca chiar îți dorești un obiect, poti comanda de pe Temu un penis de cauciuc și rezolvi problema de fiecare dată. (Ps: nu uita să îl dezinfectezi după fiecare utilizare cu apă fierbinte și săpun )

| Oniichannnn explică (pentru cristinutza07):

Dar sângerez mereu când îl bag.și foarte mult.

| Oniichannnn explică (pentru Oniichannnn):

Poate fii rănit vaginul?:/