| mister_8143 a întrebat:

Buna am un prieten de 6 luni cu care pana acum m-am inteles foarte bine dar de cand a aparut ca sa zic asa in viata lui o problema financiara parca s-a schimbat. El spune ca din cauza datoriei trebuie sa mearga sa munceasca foarte mult, dar totusi nu inteleg de ce nu mai imi spune ca inainte ca ma iubesti asa des si si nu mai suna. el spune ca din cauza ca are probleme respective. oare asta sa fie?

3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Da, asta este. Dar din cauza asta s-au ajuns si la multe divorturi in ultima vreme, familii vechi de ani si zeci de ani au fost distruse de impotenta celor de la carma tarii. straight face
Tu fi intelegatoare cu el, si daca este intr-adevar acesta motivul, cum cred si eu ca este, atunci toate lucrurile vor iesi la liman.

| Anet a răspuns:

Am trecut si eu prin aceeasi situatie candva...eram impreuna cu un tip de 2 ani cand am realizat brusc ca s-a schimbat,nu mai zambea,nu mai imi zicea ca ma iubeste,nu mai ieseam in oras si multe altele; cum intre noi exista o comunicare foarte buna mia explicat ca are ceva probleme financiare si sa am rabdare ca vor trece si in curand totul va reveni la normal; am asteptat inca un an insa tot nu sia revenit,avea momente in care era ok,apoi intra iar in starea aia de depresie, insa nu regret nimic; sfatul meu e sa ii fii alaturi sa il sustii si sa il ajuti sa treaca peste asta; fiind alaturi de el o sa vada ce speciala esti si o sa il faca sa te pretuiasca mult mai mult, take care si multa baftawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omul se schimba odata cu greutatile. Poate el a suferit o schimbare brusca pe planul asta si tu interpretezi altceva.E posibil sa-i placa si altcineva.Sint posibile multe lucruri si comunicarea sincera si directa duce la rezolvarea lor.Succes.