Da, asta este. Dar din cauza asta s-au ajuns si la multe divorturi in ultima vreme, familii vechi de ani si zeci de ani au fost distruse de impotenta celor de la carma tarii. ![]()
Tu fi intelegatoare cu el, si daca este intr-adevar acesta motivul, cum cred si eu ca este, atunci toate lucrurile vor iesi la liman.
Am trecut si eu prin aceeasi situatie candva...eram impreuna cu un tip de 2 ani cand am realizat brusc ca s-a schimbat,nu mai zambea,nu mai imi zicea ca ma iubeste,nu mai ieseam in oras si multe altele; cum intre noi exista o comunicare foarte buna mia explicat ca are ceva probleme financiare si sa am rabdare ca vor trece si in curand totul va reveni la normal; am asteptat inca un an insa tot nu sia revenit,avea momente in care era ok,apoi intra iar in starea aia de depresie, insa nu regret nimic; sfatul meu e sa ii fii alaturi sa il sustii si sa il ajuti sa treaca peste asta; fiind alaturi de el o sa vada ce speciala esti si o sa il faca sa te pretuiasca mult mai mult, take care si multa bafta
anonim_4396 întreabă: