|

Bună. Astăzi a avut loc al 2 Lea contact sexual. Am câteva întrebări pe care vreau sa vi le adresez. După contact am avut scurgeri de sânge, e normal? Acum mă doare și burta. Țin să precizez că am făcut-o fără prezevativ și nu' și-a dat drumu în mine'. E ceva în neregulă cu asta?

8 răspunsuri:
| a răspuns:

E normal sa ai astfel de sinptome dupa primul, al doilea contact sexual. Normal ca daca ai fost virgina, curge puțin sânge cand o faci prima dată.
Dar pe parcurs contactul sexual va fi foarte placut.
Exist rare cazuri cand ramai insarcinată, fără să ejaculze in tine. Deci eu cred ca nu ești insarcinată. Si durerea de burta poate fi cauzata uneori si de sindromul premenstrual.
Poti sa faci un test de sarcină dupa o saptămână/ două. Și astepti sa iti vina menstruatia. Daca vine, sigur nu ești!winking

| explică (pentru Amely21):

Dacă am făcut dragoste înainte cum câteva ore de menstruație sau nu stiu, există vreun risc?

| a răspuns (pentru Ianovici_Ionela_Giorgiana_1997):

Nu există nici un risc, tie o să îți întârzie menstruația din cauza dereglarilor hormonale
Și înainte să îți vină menstruația nu ai cum să rămâi însărcinată kiss

| a răspuns:

Ești la început încă și de aia ai "scurgeri" de sânge, este normal.
Așa te doare, dar cu timpul nu o să te mai doară
Încearcă de acum să o faceți protejat dacă nu vă doriți un copil. oricum baftă și multă sănătate kiss

| explică (pentru Ivanescucristina):

Culmea e că zilele astea trebuie sa îmi vina și menstruația. Sper sa nu se întâmple ceva. Vă mulțumesc mult pentru răspuns!

| a răspuns:

Este normal sa ai dureri și sângerări însă ceea ce nu e normal este faptul ca ai contacte sexuale neprotejate. Este oare partenerul de vina? Dacă da, insist sa ai mai multă stima de sine și sa îți pui sănătatea pe primul loc. Protejați va!

| explică (pentru AjutorNeconditionat):

Ceea ce mi-e frica e că... Înainte de contactul sexual am avut o mică scurgere ca sângele, să fi fost menstruația? Și dacă era timpul pentru menstruație, se întâmplă ceva dacă ma făcut dragoste? Bineinteles fără ejaculări. Ar fi trebuit să îmi notez data când trebuia sa îmi vină menstruația dar am fost prea abatuta în ultima vreme.

| a răspuns (pentru Ianovici_Ionela_Giorgiana_1997):

Dacă esti in timpul menstruației exista o foarte mică șansa de a rămâne însărcinată, aproape inexistenta.