|

Bună! Atunci cand m-am dezvirginat nu a curs sânge si vreau sa mentionez ca nici nu a fost atat de dureros...problema este ca eu nu pot avea orgasme si am acelasi partener. Posibil sa am himenul inca?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Raspunsul corect este bineinteles ca DA fiindca himenul poate sa aiba o structura/constitutia anatomica foarte elastica ceea ce este o particularitatea relativ des intalnita. Datorita acestui fapt sangerarea din momentul dezvirginarii NU se produce mereu in mod obligatoriu, in toate cazurile de dezvirginare. Producerea sangerarii sau lipsa acesteia, depinde de factori diversi printre care cel mai important este cel legat de nivelul de vascularizare a pielitei himenale precum si a faptului ca pielita himenului are o structura/constitutie extrem de elastica. Datorita acestui fapt perforatia existenta in himen din nastere, se poate largi foarte mult fara sa se crape sau rupa si astfel penisul trece prin himen si drept urmare nu are loc nicio sangerarea. Pentru a nu fi acuzata ca n-ai fi fost virgina, situatia ta este descrisa de catre medici specialisti in lucrari bazate pe studii medicale efectuate pe aceasta tema si descrise dupa cum urmeaza :
"Se poate considera ca fiind o situtie cat se poate de normala ca in momentul dezvirginarii sa nu se produca deloc sangerarea si asta din simplul motiv ca pielita himenului este intr-o extrem de mica masura vascularizata situatie intalnita in cazul a circa 47% dintre fete/femei. De asemenea in cazul a circa 11% dintre femei himenul se rupe inainte de actul sexual de dezvirginare deoarece pilita himenului din nastere a fost extrem de subtire si s-a putut rupe din diverse alte motive asa cum este descris in mod profesional/medical in revista stiintifica Descopera.ro din care am extras urmatorul fragment :
""Adesea în trecut, dar şi în zilele noastre, este cerută dovada virginităţi unei fete, iar legat de acest aspect s-au dezvoltat numeroase obiceiuri legate de momentul deflorării. Situaţia a dus mai ales in trecut chiar si in zilele noastre la numeroase drame, cu atât mai mult cu cât conform studiilor medicale,
-- doar 42% dintre femei se nasc cu un himen care poate sângera în momentul deflorării.
-- la circa ...2004 - 3056 + Vezi răspunsul întreg

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Cam 2-3 fete la o mie se nasc fara himen, deci asta nu ar trebui sa fie o problema.
De unde stii ca nu poti avea orgasme?!?
Orgasmul nu e obligatoriu, Placerea DA!
Incearca sa fi cat mai relaxata si el sa mareasca durata preudiului.
Cel mai usor de ajuns la orgasm e sexul oral, dar si el trebuie sa stie sa il faca.
Oricum, cu putina rabdare si atentie, se poate!
Ai incercat sa te dezmierzi singura acolo jos?!
Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Exista o explicatie in cazul voastru: el are penisul prea mic ori prea subtire ca sa poate sa-ti rupa himenul si sa te dezvirgineze.
In ca priveste lipsa orgasmului, este tot din cauza penisului foarte subtire, care este incapabil sa atinga peretii vaginului tau, acolo unde sunt centrii nervosi si erogeni si sa-i stimuleze, ca sa-ti obtina placere.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Până nu înveți singură să-l obții, e cam greu să ai unul...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu are legatura cu asta. Orgasmul se produce in creier. Dacă ai emoții, nu ai cum sa ai parte de orgasm.
Un bărbat care nu stie sa te trateze psihologic vorbind, nu are ce cauta in patul tau.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează