| CaliforniaLA a întrebat:

Cum poate sa fie posibil sa fiu larga daca am fost cu un singur baiat si al doilea deja imi spune ca sunt larga? Se poate sa fiu asa dinainte de orice contact?

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Hm ori așa ai tu vaginu ori tipu dinaintea lui a avut-o cu mult mai groasă și de aia i se pare că ești largă. oricum mi se pare o replică de meltean prost sincer

| Jassmina a răspuns:

Cand barbatul are puta subtire, da vina pe femeie, ca-i "larga".
Vaginul femeii este elastic, se dilata cand este excitat si se umezeste, ceea ce da unora senzatia ca nu simt peretii vaginali, fiindca au un cuc atat de mic sau atat de subire, care nu-s capabil anatomic, sa atinga peretii vaginului.

| Jassmina a răspuns:

Altul! Daca asta nu-i capabil nici sa te satisfaca, pentru ce-l tii, ca sa te jigneasca?

| corbulalbrosu a răspuns:

Transmite-i dobitocului retardat ca de vina este ''jucaria'' lui mult prea... subtirica. laughing
Bineinteles ca poti sa-i transmiti ceea ce am afirmat, in cazul in care nu ti-ai masturbat ''pasarica'' intravaginal : mult prea des, mult prea mult timp si cu obiecte sau jucarii sexuale mult prea groase. Sanatate!

| mihai69 a răspuns:

Și dacă ai fi largă, unde e problema?!? Chiar și un vagin mai larg poate oferi satisfacție, totul e să știi să-l folosești. Ca să nu mai vorbim că te mai poți ajuta și de alte organe...
Dar în cazul tău, mă tem că antevorbitorii au mare dreptate: tipul e un mare dobitoc și pe deasupra are și puța prea subțire.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

In primul rand... desi mai bine zis, in universalul rand, baiatul ala era prost.
*Si poate si sa fie posibil, este acelasi lucru big grin

Daca ai avut un contact sexual cu o persoana, iar el a spus asta, cauzele ar putea sa fie multiple:
- sa nu se simta el bine/placere, si ar considera sau s-ar astepta la altceva;
- sa nu zica asta sa te faca sa te simti prost ca ai fost cu cineva inainte;
- sa te faca sa ii oferi mai multa... asa zisa placere, pe care el o considera asa.


Insa, referitor la primul punct, daca el nu se simtea bine, putea sa fie din cauza asta, poate chiar care a zis SAU din cauza ca o avea el prea mica si nu se descurca.

Asa ca nu trebuie sa te simti prost, doar iti sugerez sa cunosti foarte bine persoana inainte sa faceti acest lucru impreuna.

Si referitor la orice parere, nu numai asta, cand cineva zice ceva, nu lua de bun. Ia-o ca un punct de vedere si incearca sa gasesti si alte puncte de vedere, personale.

| Dana2103 a răspuns:

Saracul,e prost dotat