|

Bună! De 2-3 zile mă mănâncă, nu chiar foarte tare, în zona intimă și simt o senzatie de usturime, doar în unele momente.Parcă aș fi "opărită" ca cei mici. Dar pe lângă asta, am observat că secretia e puțin gălbuie. Pare a fi o iritatie sau poate mă înșel. Precizez că contact sexul nu am mai avut de 3 luni jumătate. Ar putea fi altceva?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ti-as recomanda sa nu iei nimic, pana nu ajungi la medicul ginecolog pentru analiza secretiei vaginale, pentru ca poate fi orice, de la candidoza la tricomonază, iar daca iei ovule, nu se mai pot face analize corecte.
Secretia galbuie sau verzuie, confirma infectia sau o boala cu transmitere sexuala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De regula mancarimile, usturimile, inflamatiile si iritatiile care apar in zona intima, vulvo-vaginal-anala, pot fi rezultatul unei infectii de natura ori bacteriana ori fungica. Agentul patogen nu apare in mod obligatoriu in urma unui act sexual. Din acest motiv devine mai mult decat necesar sa fie efectuata analizarea in laborator atat a secretiei vaginale cat si a urinei. Sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Probabil ai o infecție.
Mergi la un ginecolog.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Candidoza happy. Poti lua ovule Canesten si control ginecologic.Ideal controlul ar fi pana sa iei ovulele, dar ramane la alegerea ta.Sa stii ca infectiile nu se iau numai prin contact sexual,pot fi ca lenjeria inima nu e clatita bine (de dero, balsam etc), de la bai comune, lenjeria intima din alt material decat bumbac, etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează