|

Bună. De câteva zile am scurgeri maro spre roz. Luni am fost la medic și mi-a făcut testul Papanicolau. Eu am chist pe ovarul stâng de 2.8/2,2 având în mai de 3, 3/3, 0. Iau anticoncepționalele Qlaira, sufăr de endometrioza. Am fost operată în 2015 de chist pe ovarul drept, jumătate din ovar îmi e scos. Acuma am fost la control și mi-a recomandat sa fac pauza de 3 luni de zile dar mă deranjează scurgerile alea. Menstruația trebuie să-mi vină în data de 24 septembrie. Dacă e să fie probleme, vor apărea la test, nu?

Această boală o am de 2 ani și tot umblu dar nimeni nu știe ce să-mi facă. Cineva mi-a spus să mă operez și să-mi scot toate afară că și așa nu pot face copii. Undeva mai am o speranță, mică dar o am...

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună! Din păcate noi nu stim, numai medicii știu, cel mai bine mergi sa te consulte un medic ginecolog bun, că el o sa i ti dea tratament si diagnostic, tu ce varsta ai? Multumesc! sanatate multă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In situatia ta, se poate afirma fara a gresi ca practic este imposibil ca cineva indiferent cine ar fi acesta, dar care NU te-a consultat in mod direct si efectiv, sa-ti poata oferi un raspuns obiectiv si la subiect. Endometrioza si sindromul SOPC, pot fi tinute sub control, chiar daca nu se pot trata complet si definitiv. Multa sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează