| iccecrim a întrebat:

de ce iubitul meu nu-mi scrie niciodata nimic pe net cind sunt online, e de parerea ca nu numaidecat baiatul trebuie sa scrie primul, dar eu cind ii scriu el ori nu-mi raspunde ori raspunde deja seara inainte de a iesi, el doar ma suna sa vorbim si cind ne intalnim seara, desigur ca vorbim, eu vreau ca el sa-mi scrie mereu cind sunt online, sa vorbim ore intregi, mentionez ca e mai mare decat mine cu 6 ani, eu am 17.

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Iubitul tau este baiat mare si are si el nevoie sa vorbeasca cu fetele, nu-si poate permita sa piarda tot timpul cu tine.

| h3r a răspuns:

În primul rând...e frumos atunci când el îți scrie, dar asta nu este o regulă, fiecare scrie când apucă.
În al 2-lea rând, prietenul tău nu este serios cu tine. Trebuie să deschizi ochii și să vezi și să bagi la cap că el își bate joc de tine. Și nu îndrăzni să zici că nu-i așa.
Dacă tu îl iubești și el stă cu tine, așa prin vorbe, atunci e un ratat și tu prostuță.

Despartă-te de el.

| VladGH a răspuns:

Sta el online dar poate are si alte chestii de facut. Daca va intilniti seara de ce sa mai vorbiti si online? Sa ajungi seara sa nu mai ai despre ce vorbi. Voi fetelor vreti sa fiti intelese dar niciodata sa intelegeti pe altii.

| NnDWtf a răspuns:

Prietena mea, il sufoci. Macar in mediul online sa scape si el de tine.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Adelina1998B a răspuns:

Pai. In primul rand ii cam mare pentru tine dar oricum nu ma bag eu in viata voastra! ..gandeste-te el are 23 de ani si tu 17, el se gandeste la mai multe chestii sa faca, poate te inseala. Eu as zice sa discuti cu el ca sa stii daca mai are rost sa continui relatia cu el! Bafta :*. Sper sa fie totul in regula!

| AlexSmile a răspuns:

Poate doar tine messu, facebooku deschis si face alte chestii pe net.Dar daca vorbiti in fiecare seara si la telefon, asta nu ar cam trebui sa fie o problema, dar daca totusi tii asa de mult la chestia asta, intreaba-l.