| EuSuntCeSiCineVreau a întrebat:

Buna,Deci am facut petting, adică m-am frecat cu prietena mea si mi-am dat drumul gen in alta parte dar nu pe ea pentru ca am impins-o ca i-am spus că imi vine si s-a dat la o parte si mi-am dat drumul si sunt sută la sută ca nu pe ea. Gen noi ne-am frecat in ultima zi înainte să îi vina stopul, iar acum este a 3 a sau a 4 a zi de stop si are intepaturi sub buric, asa zice ea. Este vreo sansa sa fie ceva gen sarcina? Eu nu cred. Cred ca ar fi ok sa meargă la un ginecolog sa vadă dacă are vreo răceală ceva...mi-a trimis si un screen cu ceva durere pelvina, sfaturi? Sau ce sa stiu.M-am hotarat si nu o sa mai fac petting cu ea deoarece am 16 ani, ea 16 si mai bine sa stam normal frumos, putem si fara chestii din astea. Amândoi suntem virgini. Dau funda cui mă face să înțeleg ceva, multumesc!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Din relatarea ta reiese ca pettingul a avut loc in ultima zi a ciclului menstrual, iar in ziua urmatoare a pornit si sangerarea menstruala care in prezent a ajuns in cea de a 3-a sau a 4-a zi si se desfasoara/decurge in conditii normale.
Fiindca joaca sexuala (pettingul) a avut loc cu o zi inainte de ziua in care a inceaput menstruatia, reiese in mod cert si sigur si fara niciun dubiu, ca joaca sexuala a avut loc in timpul ultimelor 9-10 zile din ciclului menstrual, adica in zilele perioadei luteale, care reprezinta PERIOADA DE INFERTILITATE ABSOLUTA a ciclului menstrual. In aceasta perioada este cu totul IMPOSIBIL sa ia nastere sarcina chiar si daca sperma este ejaculata in vagin.
IMPOSIBILITATEA FORMARII SARCINII IN ULTIMELE 9-10 ZILE,
Este determinat stiintific si medical, in mod concret faptul ca OVULUL este produs si eliberat din FOLICULUL OVARIAN in una dintre cele 2 trompe uterine (in mod alternativ) indiferent care este tipul sau lungimea ciclului menstrual, INTOTDEAUNA cu exact 14 zile inainte de data la care va incepe menstruatia in cazul in care NU este fecundat ovulul. Cele 14 zile situate intre ziua de OVULATIE si ziua de incepere a urmatoarei menstruatii se numeste PERIOADA LUTEALA si are LUNGIMEA FIXA de 14 zile. De asemenea este determinat tot stiintific si medical ca OVULUL este VIABIL adica poate fi FECUNDAT de spermatozoid NUMAI in ziua producerii sale, adica in urmatoarele 24 de ore de la eliberarea din OVAR. In cazul in care ovulul nu este fecundat, atunci incepand cu a 2 zi ovulul nefecundat, intra intr-un proces de IMBATRANIRE ACCELERATA, si in 2-3 zile se instaleaza starea de DEGENERARE totala si... SE DESTRAMA. O parte a resturilor rezultate este resorbita de endometru, iar cealalta parte devine CORPUL GALBEN care se fixeaza de peretele uterului si incepe sa produca progesteron pana in preziua urmatoarei menstruatii. Reiese ca dupa ce trec 3 maxim 4 zile de la eliberarea din ovar, OVULUL PUR SI SIMPLU... DISPARE DIN UTER. Acest proces se produce cu 9-10 sau chiar 11 zile inainte de terminarea ciclului menstrual, adica ziua in care incepe menstruatia. Fiindca in ultimele 9-10 zile ale ciclului menstrual absolut sigur NU poate sa mai existe un ovul viabil in uter, reiese cat se poate de simplu si clar ca in acele 9-10 zile chiar si daca ajunge in vagin sperma indiferent de cantitate, formarea sarcinii in lipsa OVULULUI devine 100% IMPOSIBILA. Multa sanatate!

5 răspunsuri:
| Annastassia a răspuns:

O sarcian se poate realiza numai prin contact sexual vaginal.Asa ceva nu s-a intamplat la voi, deci este imposibils a fie insarcinata.
Durerile ei sub buric au alte cauze: paraziti intestinali, gaze, indigestii samd.

| EuSuntCeSiCineVreau explică (pentru Annastassia):

Contact sexual vaginal adică dacă i-am introdus penisul? Adică eu doar l-am frecat de vaginul ei

| Annastassia a răspuns (pentru EuSuntCeSiCineVreau):

Da, contact vaginal, inseamna cand i-o introduci in vagin.
tu nu i-ai frecat-o de vagin, fiindca vaginul se afla in totalitate in interiorul ei, ci doar de labii (pasarica), care sunt situate la intrarea in vagin, inainte de himen.

| Emilian65 a răspuns:

Problema cuminteniei, trebuia sa o ai in cap inainte de a face ce ati facut.

| ShelbyGT a răspuns:

Dacă nu a ajuns sperma în ea. Nu e risc de sarcina.