| innaeueh a întrebat:

Buna! Deci o sa intru direct in subiect.
Eu cu fostul meu nu mai suntem împreuna de 2 luni, dar vreau sa ma împac cu el și nu știu cum. Tin sa menționez ca eu m-am despărțit de el ptc nu mai avea timp de mine, dar simt ca am făcut o greșeala imensa. El și-a făcut relație din câte am auzit si eu nu pot sa trec peste. Ultima discuție am avut-o cu el acum câteva săptămâni in care l-am rugat dacă puteam sa rămânem prieteni și el a fost de acord, dar se comporta de parca nu exist când trec pe lângă el. Vreau sa ii scriu, vreau sa fac ceva. Nu vreau sa las lucrurile așa.

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca el are deja pe altcineva tu numai ai ce cauta in viata lui, ai fost proastă ca l ai lasat acum este tîrziu sa o repari. Trebuia sa te gîndesti inainte, ai vazut ca nu gasesti pe nimeni si ce ai zis hai sa ma împac cu fostul ca este mai bine decat singură, e, țeapă numai poti deoarece el are pe alta.

| Violleta2022 a răspuns:

Asa este, cand arunci ceva pretios la gunoi si il peirzi, ajungi sa urli dupa el.

Karma ti-a platit, ca el si-a gasit pe alta si este fericit cu ea, deci de intors acolo unde si-a batut cineva joc de el, chiar nu are de ce sa o mai faca.

Poti sa-i scrii cat vrei, ca de intors la tine nu se va intaorce niciodata!

| sofisis a răspuns:

"l-am rugat dacă puteam sa rămânem prieteni și el a fost de acord dar se comporta de parca nu exist" - ti-a zis-o doar asa de complezenta si ca sa nu te raneasca dar normal ca nu vrea sa ramaneti prieteni. NIMENI nu vrea sa ramana prieten cu fostul/fosta.
Vezi-ti de viata ta si lasa ideea cu impacatul daca nici nu te baga in seama pe strada.

| dullcat5678 a răspuns:

Daca ramaneati prieteni inca ati fi vorbit.Cel mai bine e sa treci peste, mai ales ca el are pe altcineva acum.Pare foarte greu si crezi ca doare, dar mai incolo vei rade de aceste momente si iti vei da seama ca situatia nu era deloc la fel de grava precum o percepeai.

| AdioTPU a răspuns:

Are deja o relație. Nu cred că ai vrea sa pici prost bagandu-te în relația lui. Cel mai bine ar fi să treci peste și să încerci să-ți faci și tu o altă relație, băieți sunt cu miile, nu rămâne fixată de unul cu care se pare că nu mai ai nicio șansă.

| KronstadtRevival a răspuns:

Ești trecută pe linia moartă. Get use to it.

| just4ubr2015 a răspuns:

Daca el are pe alta cauta si tu pe altul nu mai plange dupa el lasa sentimentele si fi femeie mergi mai departe nu mai boci dupa el

| Fonk a răspuns:

Ce vrei să faci cu "prietenul" care fu#3 pe alta deja?
A expirat timpul fata mea, șia luat papuci pe care i-ai dat.

| GeorgeCazan a răspuns:

Serios acum, tot tu i-ai dat papucii, el si-a refăcut viața, și acum regreți și-l vrei înapoi? Sau te deranjează ca a reușit să-și găsească pe cineva?
Ce e copilăria asta, câți ani ai?

| CatalizatoareOradea a răspuns:

Buna, din punctul meu de vedere este timpul sa cauti pe altcineva