| Maiia69 a întrebat:

Buna`!
deci vreau ajutor... m-am despartzit de prietenu meu.sad (din vina mea).
Akuma are prietena de ceva timp... da eu il vreau inapoi.am fost impreuna aproape un an.sad vb aproape zilnik pe mess...mereu vrea sa ne intalnim da nu aminteste nimic de vreo impacare sau asa sad eu il iubesc enooorm.crying ce as putea face sal am inapoi sad va roog ajutati-maacrying

Răspuns Câştigător
| Sergiu_3138 a răspuns:

Nu o lua ca v'ati despartit din vina ta! niciodata nu ii vina unuia, amandoi gresesc, de aia se numeste cuplu!, unde sunt doi! nu doar unu.

Si in legatura cu prietena lui actuala, poate nu o iubeste din moment ce vrea sa va intalnici si vorbiti pe mes foarte mult, sunt sigur ca si el vrea sa va impacati, dar ii e frica sa iti zica. Nu stiu ce sa zic, mai asteapta putin, sa vezi cum se poarta, si iti dai seama daca mai vrea sau nu, daca nu face el primul pas, fal tu, indiferent daca esti fata sau nu. Pentru iubire oamenii is dispusi sa faca orice, sa treaca peste orice si prin tot. Poate o sa iti spuna el ca vrea sa va impacati, dar ii e frica cum o sa reactionezi. Stiu ca nu e usor, dar trebuie sa fii tare.
Dar totusi sa nu iti faci sperante, dupa aia sa regreti. Incearca, fa tot ce poti sa nu il castigi din nou, daca nu reusesti treci peste
"Viata e prea scurta ca sa iti para rau".

Iti urez mult succes in dragoste, sper sa fie bine. happy

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Acum ca l-ai pierdut nu ii mai tulbura mintile tu cautati pe altul si el isi duce viata in continuare cu alta fata.

| HBK a răspuns:

Nu exista retete despre cum sa iti traiesti viata.Traieste prezentul in asa fel incat sa nu regreti trecutul. Dupa o despartire, oamenii au tendinta sa faca gesturi care ii fac sa para disperati. Aceasta situatie dezechilibreaza balanta si ii ofera celuilat toata puterea, astfel incat devine imposibil ca sansele unei noi relatii sa fie adevarate. Ia legatura cu el, propune-i sa va vedeti, chiar si cu un grup comun de prieteni, fa in asa fel incat intalnirea sa fie cat mai placuta si nu deschide discutia despre motivele despartirii. Daca creezi o atmosfera destinsa si prietenoasa, ii vei reaminti de ce s-a indragostit de tine.

| Alecsaandrra a răspuns:

Daca tot zici ca vrea sa va intalniti. intalneste`te cu el si spune`i fata in fata tot ce simti pentru el. vezi ce zice si el si poate va impacati :X
Bafta! :* fundita?puppy dog eyes.

| 인스피릿 a răspuns:

L-ai pierdut din vina ta. Acum, cand si-a gasit o prietena, tu vrei sa-i faci din nou rau? Lasa-l in pace, nu te baga in relatia lor. Incearca sa treci peste, gaseste-ti si tu pe altcineva. E foarte bine c-ati ramas prieteni, dar daca el nu da semne ca te-ar vrea inapoi, asta e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti vand un pont, si nu o lua ca pe o afirmatie dura, pe baieti ii atrage fizicul foarte mult, si prin asta sexul. fugi