Sigur ca te vrea, ca si banii tai sunt buni, de aia chiar are nevoie sa manance, sa isi creasca copilasul samd.
Asta este protituata desteapta, care minte ca-i maritata ca sa nu se complice cu nimeni, dar faptul ca la 2-3 noaptea comunica cu tine, ar trebui sa-ti spuna clar ca-i o femeie singura in miez de noapte, deci nemaritata.
Pentru a judeca o asemenea problema nu trebuie sa-ti fi inselat sotul vreodata, ci sa fi un om inteligent, capabil sa pui cap la cap toate datele problemei in oridine logica si asa descifrezi enigma femeii, din povestea ta.
Crezi că faci față la 10 ani in plus și pe deasupra și un copil (al altuia desigur)? Gândește-te bine-bine-bine de măcar 100 ori
Nu te supara, mai intelept este sa iti vezi de treaba ta, nu sa te incurci cu femei maritate.Eu sunt sigura ca poti gasi pe cineva single, pe placul tau.
Daca tu aștepți să-ți răspundă femeile, mai ales ales alea care și-au înșelat soțul si ai pretenții sa recunoască asta, trebuie sa aștepți mult si bine.
Si un răspuns, ca de la bărbat la bărbat.
Fii atent. Daca o femeie il înșală pe soț cu tine si tu vrei sa o iei de bună, atunci e grav.
Daca a făcut asta cu tine, o poate face si cu alții.
Am cunoscut si eu pe cineva care mergea an de an in Belgia si muncea in agricultura, fata, in jur de 35 ani acum cum spui tu, de prin Moldova, statea pe langa Antwerpen mai exact spre iesirea cu Olanda. Berg op zoom* daca tin minte bine.
Man, femeile astea merita sa te simți bine cu ele si atât, nu pune suflet, nu sunt fete de casă...
Ma abțin aici, nu vreau sa fiu prea aspru.