| misssuccubus a întrebat:

Buna.Doresc un sfat pentru a trece peste si a uita de un baiat care m-a blocat si a zis ca daca vreau sa ma casatoresc sa gasesc pe altcineva. Plus niciodata nu facea nimic pentru relatia noastra. Eu luptam mereu.Nu voia sa vorbeasca video sau apel.Doar mesaje.Nici ca sa ne mutam impreuna nu a facut nimic pentru asta.Plus nu are loc de munca si i-am zis ca ar trebui sa incerce dar in zadar. Va rog eu uit foarte greu o persoana pe care am iubit-o. Am nevoie de sfaturi

Răspuns Apreciat de Editori
| Ciuby07 a răspuns:

Iesi la intalniri cu alte persoane si in timp o sa il uiti. Nu vreau sa judec sau sa critic, dar ai de unde gasi persoane mai bune decat cineva care:
1. nu vrea un viitor impreuna cu tine ca sa va casatoriti
2. Nu vrea sa isi caute de lucru
3. Nu vrea sa se mute impreuna
4. Nu vrea sa aiba apel cu tine (cel mai probabil se fereste de ochii cuiva)

Chestiile astea imi da de inteles ca probabil era mai preocupat cu vrajelile si aburitul fetelor, si sincer, nu vreau sa fie cazul dar cred ca nu tu erai persoana principala pentru el. Daca evita apeluri si chestii serioase cu tine, cel mai probabil este pentru ca are o relatie mai serioasa cu altcineva si tu erai doar "pe langa".

Eu spun ca ai de unde sa gasesti persoane mai decente si chiar poate dintre cei cunoscuti de tine care nu au avut curajul sa te abordeze intr-un mod mai serios.

7 răspunsuri:
| Rux04 a răspuns:

Bună, te sfătuiesc să te focusezi pe pasiunile pe care le ai, așa vei uita mai ușor. Eu cel puțin pe asta m-am focusat după despărțirea de fostul ca să-mi ocup mintea.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ca să o uiți repede, să cauți activ alta, tot repede.

| Andreeush a răspuns:

Cum poți să te mai gândești la un astfel de om?
Încearcă să îți ocupi timpul cu altceva, cu timpul vei găsi pe cineva care să te iubească.

| Plato a răspuns:

Pentru ca nu-i pasa de tine si era un iresponsabil care voia doar beneficiile relatiei, nu si obligatiile si sacrificiile.
Niciodata nu faceai o familie cu un asemenea coate-goale.

| TheDianaXd a răspuns:

Salutare!
Îndreaptă-ți atenția înspre altcineva!
Știu că e greu! Dar încearcă să te îndrăgostești de alt băiat!
Ignoră-l și zâmbește!

| Carinaaaaaaaaa a răspuns:

Merita sa îl uiti, atâta timp cât doar tu ai tras de relatie sa meargă înainte, iar el nu s-a stresat pentru tine. E greu acum, un timp dar cu siguranta pe viitor vei vedea ca alegerea pe care ai luat-o a fost cea mai buna, iar apoi cand nu te astepti vei da de o persoană pe sufletul tau. Pana atunci sănătoasă sa fi, ca băieți sunt destui. Numai bine!

| Antopuff a răspuns:

De ce iti pasa de cineva care nu dadea 2 bani pe tine?