Ei, incearca sa o uiti cu alta iubita noua. Te cred in totalitate ce-mi scrii aici. Cred ca ar fi bine sa mergi si la un psiholog bun, daca vrei. Te va ajuta foarte mult. Esti intr-o depresie pe moment pe care il vei depasi. Du-te in calatorie, viziteaza locuri noi, si vei uita de ea cu timpul. Inca in memoria ta amintirile cu ea sunt prea proaspete. Cu timpul o vei uita. Dar, iti mai repet, du-te si viziteaza locuri noi, nu sta asa.
Buna, asta ar fi insemnat o mica razbunare. Ei, uneori poate ca mai este si nevoie de asa ceva. Tu ai facut cum ai crezut ca este mai bine pentru tine. Oricum, timpul nu-l mai poti intoarce inapoi. Tu trebuie sa-ti vezi de viata ta inainte, si sa-ti faci viata dupa bunul tau plac. Poate ii va prinde bine si ei lectia asta.
Pe ea am iubit-o ca pe ochii din cap, si ea a fost cu un fost amic de-al meu, am fost foarte suparat dar cu multe prietene care m-au ajutat sa trec peste acum a facut greseala fatala, din cauza ei mi-am pierdut locul de munca 80% din prieteni, ganduri suicidale, am slabit 10 kg intr-o luna si am fumat 3-4 pachete de tigari la zii pe cand eu fumam maxim 10 fire, m-a distrus psihic si tot eu sa o primesc inapoi?! Sa arda-n iad e singurul meu raspuns pentru ea. Dar da-mi un sfat cum sa fac sa nu o mai visez noaptea? inca sa stii ca ma deranjeaza chestia asta. Sa ma trezesc dim la 4 cu gandu la ea si ce o facut. parca deja fac palpitatii la inima. un sfat ar fi de bun augur o zii perfecta sa ai
Am 23 de ani, am fonduri limitate. Sincer la un psiholog m-as duce dar nu detin sursele financiare posbile, in schimb am masina inclusiv si ieri am facut o excursie de 400 de km pana la Bucuresti si inapoi, nu m-am gandit deloc la ea! insa cum stam in acelasi oras crede-ma k incerc sa evit locurile unde frecventeaza ea pentru ca nu suport sa o mai vad, imi provoaca sila! as face ceva dar nu stiu ce, cred ca voi fii nevoit sa-mi schimb creierul asta nesimtit tot timpul sa am atacuri de panica cand merg intr0un local da doamne sa nu fie si ea aici e dezastru. oricum e ok! mersi de sfat si sa fii sanatos/a
Nu ai pentru ce, si tu sa fii sanatos, si sper sa o uiti cat mai repede!
Ei, incearca sa o uiti cu alta iubita noua. Te cred in totalitate ce-mi scrii aici. Cred ca ar fi bine sa mergi si la un psiholog bun, daca vrei. Te va ajuta foarte mult. Esti intr-o depresie pe moment pe care il vei depasi. Du-te in calatorie, viziteaza locuri noi, si vei uita de ea cu timpul. Inca in memoria ta amintirile cu ea sunt prea proaspete. Cu timpul o vei uita. Dar, iti mai repet, du-te si viziteaza locuri noi, nu sta asa.
Inteleg ca ai iubit-o dar nu cred ca cea mai potrivita alegere este sa te razbuni sau sa te folosesti de cineva pentru a o uita.
Trebuie sa intelegi ca viata nu incepe si nu se termina cu o femeie.
Sunt oameni care se despart dupa ani de casnicie care au si copii si totusi au puterea sa mearga mai departe.
Lasa trecutul in urma, scoate-ti din minte toate gandurile negre, ocupati timpul cu lucruri care te fac fericit, nu te mai gandii la ea si ai sa vezi cat de bine iti va fi si nici nu vei mai visa noapte fel si fel de minuni.
Poate ca ai nevoie si de consiliere psihologica, incearca.
Totul depinde de tine si de vointa ta de a depasii momentul.
Happi scuza-ma ca intervin dar ea s-a "combinat" cu un amic de-al meu dupa o zii dupa ce ne-am despartit! a stiut ca o iubesc si ea mi-a facut asta sincer sper sa sufere pentru ca merita, m-as duce la psiholog dar nu detin surse necesare! Reghinul e un oras mic cu 40.000 de oameni cu localuri putine am sa o mai vad ca n-am de ales dar, vreau sincer din tot sufletul sa sufere si ea cat am suferit eu! sincer zic asta! toate bune si o zii perfecta sa ai!
Va suferii si ea la randul ei stai linistit, totul se plateste in viata asta!
Dar tu incearca sa traiesti frumos si fara amaraciune in suflet, nu se merita!
Mult noroc!