| laviniabeluska11 a întrebat:

Bună! După o relație de mulți ani, cu planuri de nuntă făcute, am ajuns acum ca eu și fostul sa ne despartim și facem doar sex. Ne-am certat de multe ori, dar ne place prea mult relația noastră din acest punct de vedere. Oare unde se poate ajunge?

Răspuns Apreciat de Editori
| Littledoctor26 a răspuns:

Buna! Pai e vorba de obisnuinta. Daca v-ati inteles atat de bine pe plan sexual, e evident de ce continuati sa faceti sex. E clar ca daca ati ajuns sa va despartiti, nu sunteti facuti pentru a rezista relatia voastra in viitor. Veti continua sa faceti sex pana cand unul dintre voi isi gaseste un partener stabil sau pana cand efectiv va veti plictisi si de asta. Insa consider ca nu va mai fi niciodata ce a fost, daca s-a produs ruptura, nimic nu mai e la fel. Insa viata merge inainte, fruntea sus! happy

| Mosotti a răspuns (pentru Littledoctor26):

Nu era de la inceput okey, insa nu si-au dat seama, ca nu se cunoasteau unul pe altul ca lumea, si pe parcurs au aparut incompatibilitatile, nu uita ca majoritatea fac relatii doar pe distractie, rasete, plimbari, jucat carti, sex si cam atat, ori viata nu inseamna doar asta.
Omul daca la maturitate e intr-un fel, nu se schimba, de la inceput asa era.

Nu probeaza o relatie ca lumea cu tot ce contine sa vada daca se inteleg. Am zis eu la unii "dar voi ati testat de ex cum e ca unu sa-si faca pasiunile separat de celalalt? Si celalalt la fel? Adica ce nu aveti in comun", zice "aaaa pai nici nu ne-am gandit la asta", si multe altele.
Nu se face educatie sociala de mici, sa stie omul ce inseamna o relatie, sa nu o faca doar pe distractii, ca multi isi distrug viata din cauza asta.

10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Tu ești bolnavă fato cu băiatu ăla jur, viața ta e toxică rău

| corbulalbrosu a răspuns:

Relatia de concubinaj perpetu Vs familie in viziunea crestina, in unele cazuri poate fi alegerea inteleapta si de preferat.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să faceți fără protecție, și se ajunge unde trebuie.

| SilentRain a răspuns:

Se plictisește si cauta alta

| Mosotti a răspuns:

Se ajunge la nasolie, o relatie nu o poti tine doar cu sex, ma refer la una serioasa, veti ramane la stadiul asta, si cand unul din voi vrea ceva mai serios, se va rupe asta.
Iar daca va place relatie ca va certati, asta se numeste masochism, dar poate am inteles eu gresit din
"Ne-am certat de multe ori, dar ne place prea mult relația noastră din acest punct de vedere"

Si daca v-ati certat de multe ori, cum ati planuit nunta?! Cum ai planuit nunta cu un om cu care te-ai certat de multe ori? Ca inseamna ca nu prea va potriviti.
Cauta alt partener cu care sa faci si sex, si cu care sa faci o relatie serioasa si sa fie bine. Pai daca voi acum v-ati certat, dar dupa casatorie va fi mult mai rau pe timp ce va trece.
Si el sa caute la fel, pe altcineva.
Daca nici unul nu vreti relatie serioasa, este okey ca acum, fara obligatii, insa nici nu se pune problema de nunta in aceste conditii.

O relatie serioasa contine mult mai multe si nu doar sexul.

| aumih16 a răspuns:

Sexul e cel mai bun tratament pe timp de coronaviruslaughing

| FreddieM a răspuns:

Chiar sunt curios cati dintre,, expertii'' care iti dau sfaturi de viata, au experienta casatoriei si a relatiei fizico-emotionale.

Sexul facut ca la carte, e minunat, este un motiv fundamental care ar face ca relatia voastra sa functioneze. O sa va impacati, o sa va casatoriti si o sa va iubiti nebuneste, trebuie sa o faceti inca de tineri, ca dupa aia viata va schimba, veti avea zeci de ani la dispozitie sa va iubiti, sa,, romantati'' povestea voastra apoi sa va transmiteti iubirea copiilor vostri.

Pace, sanatate si...pe cai.

| DaniNovember a răspuns:

Pai daca relatia voastra se bazeaza numai pe sex normal ca nu veti face nunta. Nu va cunoasteti destul, nu aveti lucruri in comun (in afara de pat). Cum adica v-ati despartit dar inca faceti sex? Voi nu v-ati placut niciodata decat fizic, o atractie ce va trece cu timpul. Mai bine va despartiti acum decat dupa nunta, poate mai apare si un copil. Va incurcati unul pe altul. Nici tu nu imi pare ca vrei ceva serios, nu stiu cum ati luat in calcul casatoria. Amandoi vreti doar distractie si nu va duce nicaieri.

| Marius22222222222 a răspuns:

Sex si iar sex pana apare un bebe si fuge. Deci nu e prea avantajos

| BuBBlesykeSs a răspuns:

Ca el sa te folosească pana isi gaseste alta si sa-ti dea cu sutul in fund laughing