| CleoNd66 a întrebat:

Bună, este ok ca iubitul tău să trimită cereri de prietenie la alte multe fete dacă te are pe tine și pretinde că te iubește?
Adevărul e că nu le scrie nu vorbește cu nimeni.
Doar trimite cereri de prieteni și sunt destul de multe, am văzut lista de fete la notificări scria că i-a acceptat cererea.
Nu reușesc să îmi dau seama care este motivul și de ce face asta dacă este fericit lângă mine și mă vrea doar pe mine așa cum zice el? Nu îmi dau seama dacă este ok ceea ce face.
El îmi zice că mă supăr degeaba că nu a scris la nimeni, doar a trimis prietenie așa fără motiv. ????‍♀️

14 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Motiv trebuie să aibă, ori că i s-a părut peraoan respectivă interesantă și să aibă rezerve dacă vă despărțiți, ori vrea să fie prieten cu acea persoană, ori chiar le scrie, ori vrea urmăritori și like-uri (sper că nu stai cu așa pițiponc tho).

| Jassmina a răspuns:

Nu-i normal!
Dar iubitul tau poate nu ia in serios relatia cu tine si continua sa-si caute o alta iubita.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Poate vrea doar o lista mare de prieteni, cu multe fete.

Indiferent de ce vrea el, fie ca este vorba despre acesta problema, fie ca este despre alta, cea mai sigura solutie si recomandata... este sa VORBESTI cu el serios si deschis despre asta. Daca nu cu el, iubitul tau, atunci cu cine?


Multa intelegere va doresc! ^_^

| InYourMind a răspuns:

Își clătește și el ochiihee hee

| NotNamed a răspuns:

Stai la panda, deocamdata decat analizeaza terenul, mai tarziu il va exploata daca astea ii sunt intentiile.

| mont a răspuns:

Exagerezi cu gelozia. Sunt doar simple cereri de prietenie.

| Eduard196 a răspuns:

Ce vrăjeală are! Ori scrie dar șterge conversația, ori le va avea când se termină cu tine

| danaieladaniela a răspuns:

Deajaba ilintrebi pe el de ce o face, logic ca nu iti va raspunde.
Stai cu ochii pe el, dar fi discreta.

| mdc98 a răspuns:

Pentru ca e simplu raspunsul, te tine pe tine dar ii place si de altele, vrea sa le vada, sa le admire, eventual sa si incerce etc. Cand esti cu o fata nici nu iti mai vine sa te uiti la altele dapai sa le cauti si sa le trimiti cereri ca un obsedat. Acum e decizia ta daca ramai langa un barbat ce are ochi pentru mai multe si le place si pe altele. Asta e dovada ca nu va fi fidel, nicidecum nu e dovada de iubire fata de tine.

| AlexandruInu a răspuns:

Ma uit peste comentariile colegilor mei si mi se par comentarii puierile si mentalitati de 2016-2018. Înca mai exista mentalitatea aia comunista... Nu ma lua in nume de rau dar deja fazele astea au fost discutate ani la rand. Daca iubirea,relatia consta sa porti ochelari de cal si sa vezi doar asfalt si gropi,gropi si asfalt mai bine lipsa. Din perspectiva mea o relatie de lunga durata se poate doar prin discutie, sa îl intrebi de ce le da cerere, îi spui ca pe tine te deranjeaza acest lucru, discuta cu el, nu te mai vrea, nu îl mai atragi si tot asa. Cicaleala asta este o greseala ce poate duce la o despartire nasoala. Pentru ca am fost si eu pus intr-o situatie similara cu fosta mea. Ieseam undeva, se activa: Unde esti? cu cine esti? Sunt si fete? Cate fete sunt? Cati ani au? Cum le cheama? Despre ce vorbiti? Au iubiti? Cum arata? Trimite-mi poza cu ele si unde esti. Astea sunt lucruri de prost neam mai pe romaneste. Nu îti zic sa il pandesti dar discuta cu el.

| brasovforromania a răspuns:

Profită de un moment în care te lasă singură cu telefonul lui și încearcă să intri în toate conversațiile pe care le-a avut cu alte fete (Facebook, WhatsApp, Snapchat, nu contează) și vezi ce le-a scris (dacă le-a scris). Fă- o cât de repede poți (dacă te prinde, ai încurcat-o)! În caz că vezi o conversație suspectă notează repede numele fetei, ca să o poți căuta mai târziu. După, ieși din conversație și din aplicație, întorcându-te la ecranul de pornire. Apasă pe pătratul mic din colț și șterge toate aplicațiile în care ai umblat. Apoi închide telefonul și pune-l înapoi unde l-ai găsit. Aa, și dacă vezi că anumite mesaje au fost șterse (atât mesaje trimise de el cât și de ea) este ceva suspect!
După investigația, te interesezi de fata/fetele cu care a vorbit. Dacă a vorbit cu ea pe Facebook sau Instagram, o poți căuta direct în aplicație. Dacă e pe WhatsApp, i-ai numărul. Încearcă să iei legătura cu ea, vă împrieteniți și afli dacă fata știe ce face iubitul tău sau nu. Dacă știe de toată mârșăvia asta, te duci la prietenul tău și te desparți de el. Dacă nu, mergeți amândouă la el și amândouă îl părăsiți! :-)
Multă sănătate!

| Kalibi1327 a răspuns:

I.ai telefonul si spargeil, daca te are pe tine de ce sa se uite la alte fete, nu i esti de ajuns, nu i place cum arăți, daca el te iubeste nu va cauta atenția altor fete doar sa fie popular sau ceva de genul.
Si nu, nu te superi degeaba este perfect normal sa fi geloasă daca il iubesti.
Nu cred ca lui i.ar place sa faci asa, chiar dacă nu vb cu ei

| AlexandruInu a răspuns (pentru Kalibi1327):

Bravo,bun raspuns, spargei telefonul sigur se v-a linisti.

| Vandici1Matei2 a răspuns:

Da e foarte ok dacă nu îți place pleacă nu îl sufoca (dacă te iubește cu adevărat nu va face nimic iar tu nu îl vei sufoca lasă omu sa trăiască) și parca vad ca fetele alea erau fosta profa de franceza și mate! laughing))))))