| Inkiu387 a întrebat:

Buna. Este un băiat(sa ii zicem Mario) de care îmi place dar problema este ca are iubita. Nici nu m-am gândit vreo secunda sa fiu cu el pana a dat și el semne ca m-ar placea. Faza e ca eu cu iubita lui nu prea ne înțelegem și nu vorbim prea mult ptc ea pare sa nu ma suporte. Intr-o zi a venit un băiat care făcea glume proaste. Se uita la sânii mei și la fundul meu și voia sa ma atingă. Mario se rastea la el și chiar a și dat in el spunându-i sa ma lase in pace. Mereu îmi ia apărarea și ma face sa ma simt protejata. Când acel băiat i-a făcut la fel și iubitei lui de abia a reacționat. Am observat ca și ea a fost socata. Ei stăteau pe o banca și când am vrut sa ma așez el mi-a făcut loc între ei doi. A făcut multe chestii care sa ma facă sa cred asta de-a lungul unei luni doar ca nu le pot scrie acum pe toate. Nu stiu dacă este doar in capul meu sau chiar simte ceva pentru mine. M-as simți prost dacă le-as strica relația și nu mi-am dorit așa ceva. Voi ce credeți?

Răspuns Apreciat de Editori
| Anon31241212 a răspuns:

Eu zic sa mai astepti putin. Cine stie motivele pentru care este in relatie cu acea fata. Teoretic nu e ok sa te bagi in relatia lor, dar pana la urma daca el se va indragosti de tine, nu ar trebui sa te invinuiesti. Mi se par nefiresti reactile sale cu privire la iubita lui, ceva eu zic ca scartaie in relatia lor, dar sa nu doresti sa faci rau cu buna stiinta. Mai asteapta putin, daca e sa fie, va fi.

4 răspunsuri:
| DoarBogdan a răspuns:

Pai daca el se indragosteste de tine... asta este. Tu nu le steici relatia. Daca ei se iubesc cu adevarat, oricat de mult ai intervenii tu intre ei, nu ar trebui sa se desparta. Deci... incearcawinking

| cristimihailov a răspuns:

Buna,

Viata nu e dreapta.
Si nici corecta.

Ia-l daca poti.

Gandeste-te: peste 5 ani ce ai vrea sa ai?
Vise sau amintiri?

Aia oricum nu te place, se simte a treia roata la bicicleta. Fa-i un bine pe termen lung.

| RazvanLegendaVie a răspuns:

Faza că s-a dat jegul ăla la tine o poate face orice băiat, dar luând în calcul că îți face loc între ei doi și se poartă cu tine mai frumos decât cu iubita sa sunt semne că te-ar plăcea, dar îți zic să nu sari deodată, poate fi vreo schemă.

| Inkiu387 explică (pentru RazvanLegendaVie):

Stiu ca asta poate face orice băiat dar am povestit asta deoarece mie mi-a luat apărarea iar iubitei lui nu... ceea ce nu mi se pare normal

| HoaxSix a răspuns:

CU tupeuwinking