anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna! Este vorba despre mine si un baiat. Eu 22, el 24 de ani. Am iesit de cateva ori,vorbim in fiecare zi pe whats. Acum cateva zile m-a intrebat cum cred ca merge intre noi si daca cred c-o sa iasa ceva. Eu i-am zis ca sper c-o sa iasa,doar ca eu nu vreau o relatie de dragul de a o avea,vreau sa cunosc persoana mai intai. Mi-a zis ca si el la fel,doar ca e iesit recent dintr-o relatie si e foarte afectat,si daca eu am nevoie de timp, nu este problema fiindca si el are nevoie.
Ce sa inteleg? Oare exista vreo sansa sa iasa ceva? Ar putea o persoana iesita recent dintr-o relatie lunga sa aiba ochi si pentru altcineva?

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Numai daca incerci poti sa si afli ceea ce te intereseaza. Increderea ca relatia poate fi una reusita care sa devina una de cuplu stabil sau nu, o vei obtine doar daca veti incepe sa iesiti imprena la cate o plimbare. Succes!

| GouDidodino a răspuns:

Eu cred ca vrea de la tine doar sex si iti spune ce iti place sa auzi până pici la așternut

| Ale5184 a răspuns:

Da, este posibil dar nu trebuie sa va grăbiți. Luati totul incet, pas cu pas. Amandoi aveti nevoie de timp. Bafta!

| tina8883 a răspuns:

Ai grijă pentru că poate vrea să faca pe cineva geloasă si te foloseste pe tine ca pansament. Din moment ce ti a zis că a iesit recent dintr o relatie si că are nevoie de timp si că e afectat cred că ar trebui să analizezi mult mai bine lucrurile si să nu crezi tot ce zice el... Sper să nu iti faca vreo faza sa te faca sa te indragostesti si dupa sa se intoarca la cealalta persoana si să te lase cu ochii in soare.
Toate cele bune?