| Rebella1 a întrebat:

Buna fetelor, nu știu ce să mă mai fac cu soțul meu. Vrea să facem sex in fiecare zi, dorința este și din partea mea dar nu atât de des și dacă nu facem nimic se supără. Ce mă sfătuiți să fac? Să îmi fac griji că ar putea pleca la alta?

Răspuns Câştigător
| Saiko10 a răspuns:

Cel mai bun lucru in situatia asta este sa vorbesti cu el si sa ii spui ce simti, ii spui ca il iubesti si ca esti atrasa de el dar nu poti sa o faci pe fiecare zi pentru ca este foarte obositor.

Răspuns Apreciat de Editori
| Costin_Socolescu_1990 a răspuns:

Barbatii au, in medie, un sex drive mai ridicat ca femeile. E normal sa vrea sex zilnic, majoritatea barbatilor vor. Daca tu nu vrei, comunica-i asta. Spune-i adevarul, cum ai spus mai sus. Ca ai dorinta dar nu vrei in fiecare zi. Ajungeti la un compromis. Ceva bun pentru amandoi. Poate in loc de in fiecare zi, de 4-5 ori pe saptamana. Asta mi se pare normal pentru un cuplu sanatos.

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ești căsătorită și ceri părerea fetelor? La cate păreri vad pe aici de la fete, multe și-ar dori unul ca soțul tău, cu așa poftă de sex.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Înseamna ca te iubeste de ce il respingi? Si daca i si face amantă tot tu te plîngi ca te însala, dar a cui este vina? A ta.

| MissGoddess a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Viata nu înseamna doar f.
omul ala profita de ea...
trebuie si pauze dar no csz

| ania a răspuns:

Eu am citit ontr- o carte un sfat care mi s- a parut foatte bun. Daca femeia mu are dorinta la fel de des sa- i spuna- e ok de data asta sa iti placa numai tie, ea sa- l lase, dar sa nu se implice si sa nu se supere nuciunul, poate iti vine cheful pe parcurs sau poate data viitoare.E pacat sa tii un barbat tensionat cand cu 3 minute de rabdare rezolvi problema.

| AnnaMariaaa a răspuns:

Si al meu ar vrea in fiecare zi, dar uneori ma fac ca nu-l audlaughing) nu cred ca e ceva rau, dar ar trebui sa tina cont si de tine si nevoile tale in ceea ce priveste partea asta.

| mi25 a răspuns (pentru AnnaMariaaa):

Ai dreptate: sexul se face in doi si trebuie sa fie o placere pentru amandoi. In plus e o vorba: Daca e mai rar este mai placut.

| Jassmina a răspuns:

Sa planificati zilele, ca sa nu se supere nimeni.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Mopmop a răspuns:

In timp se acumuleaza frustrari si tensiuni sexualein ceea ce il priveste si asta nu va aduce nimic bun in casnicie. Fa ti un obicei in a urmari impreuna un film xxx. Daca vrei si poti urmari impreuna cu el iti recomand ceva cu un cuplu de femei. Garantat termina repede si toata lumea e multumita.
Sau...ii poti spune ca ai vrea sa il vezi cum se masturbeaza. Face el toata treaba si o perioada ai linistehappy
Oricum, tine minte ceva... daca tu nu ii oferi ceea ce vrea garantat se duce la alta.
Si nu pentru ca nu te-ar iubi ci pentru ca trebuie sa isi elibereze tensiunea sexuala acumulata.
Comunicarea este cheia!

| MissGoddess a răspuns:

Si asta înseamna ca trebuie sa o facă chiar dacă ea nu vrea?
sa fim serioși, cine doamne are chef sa faca sex zilnic?
ii obositor, enervant, devine monoton si stupid.
in loc sa ti faci relația si mai wow, ti o faci mai nașpa.
nu poți sa faci treaba asta zilnic, trebuie sa te ocupi si de tine, de liceu, facultate, job etc.
plus ca sexul ii un schimb de energii, nu i ca ti o baga si gata, aia i tot

| Costin_Socolescu_1990 a răspuns (pentru MissGoddess):

Nu am zis niciodata ca trebuie sa o faca chiar daca nu vrea. E libera sa o faca cand doreste. Spun doar ca barbatii, in medie, au un sex drive mai ridicat ca femeile si vor mai mult sex. Si asta e natural. Problema e ca multe femei in ziua de azi nu inteleg barbatii. Femeile moderne. Majoritatea. Pentru ca nu e nevoie. Barbatii vin la ele, nu ele se duc la ei. Barbatii le abordeaza. Barbatii le curteaza. Nu trebuie sa depuna efort ca barbatii ca sa atraga sexul opus. Nu trebuie sa intelega sexul opus cum trebuie sa o faca barbatii. Ca barbat, daca nu intelegi sexul opus, nu faci sex, simplu. Femeile nu au problema asta. E mult mai usor sa obtii sex ca femeie decat ca barbat. Multe femei nici nu stiu ca majoritatea barbatilor au un sex drive mult mai ridicat ca majoritatea femeilor si e usor sa faca sex zilnic.Si li se pare anormal ca un barbat ar vrea sex zilnic.

| MissGoddess a răspuns:

3 4 ori pe săptămână ultra suficient

| CristianPetre2002 a răspuns:

E in calduri nebunu ho nebunulee mai incet ti s-a urcat tarata la cap

| gogugogugogu a răspuns:

Inca un motiv pentru care recomand concubinajul inainte de casatorie, sa vada amandoi daca frecventa actelor sexuale este reciproc acceptata, altfel genereaza frustrari in casnicie care pot duce la divort si la suferinta copiilor. Da, exista sanse sa se duca la alta intr-o zi.