| lightshot123 a întrebat:

Bună grup.
Vreau să mă ajutați cu o parere, în ziua ovulației s-a facut doar o singură penetrare, iar dupa retragere am observat un lichid transparent-albui ieșit pe vârf… menționez că peste 2 ore de la incident s-a luat pastila de urgență Escapelle, sunt ceva sanse de sarcina?
Multumesc

Răspuns Câştigător
| Robert2526 a răspuns:

Cum de stiti voi asa de precis cand este ziua ovulatiei dar in rest nu stiti nimic. A luat pastila inutil...in celmai prost moment posibil.

Nu este insarcinata. O sa urmeze o mica sangerare apoi o sa intarzie menstruatia destul de mult. In plus, este posibil sa experimenteze mancarimi/usturimi in zona intima pe fondul fluctuatiei de estrogeni.

Pe viitor, alegeti o metoda contraceptiva

| lightshot123 explică (pentru Robert2526):

Salutare, în calendarul menstruatei era indicata aceeași zi in care a avut loc penetrarea, mentionez ca am cand am retras am observat lichid alb-transparent, însă nu cunosc daca ar fi putut să fi ramas si acolo… insa pastila am luat-o ca o masura de prevenire, crezi ca sunt sanse de o eventuala sarcina?

| Robert2526 a răspuns (pentru lightshot123):

Nu. Nu ramanea nici daca nu lua pastila.

Cat despre cei care zic ca nu are rost pastila de a doua zi la ovulatie, sunt in eroare. Impiedica sarcina chiar daca este la ovulatie.

Cat despre calendarul menstrual, nu te lua dupa el prea mult, ovulatia nu se determina pe baza acestui lucru si este extrem de greu sa determini exact momentul.

Nu este insarcinata, asta e important de stiut.

v-ati gandit la posibilitatea de a lua anticonceptionale?

Îti mulțumesc
Următoarea menstruație ar trebui sa vina pe 30 luna curenta, pot sa fie ceva dereglări? Am auzit ca poate sa vina mai devreme chiar

| Robert2526 a răspuns (pentru lightshot123):

O sa apara o sangerare zilele acestea. Menstruatia insa sunt sanse mici sa mai vina pe 30. As zice ca vine undeva dupa 15 aprilie dar nu e cazul sa va ingrijorati

Nu cred sa întârzie atat de mult, important sa nu rămână însărcinată

11 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ce rost a avut?
Nu mai bine foloseati prezervativ si va simteati bine pana la capat?
Nici placere, si pastila de a doua zi care-ti da organismul peste cap...

| annonimaaaa555 a răspuns:

Mdea... degeaba a luat pastila de a doua zi fiindcă rolul pastile e sa oprească/întârzie ovulația si din moment ce ovulul cel mai probabil a ieșit deja, n-are efect. Si da, sunt sanse de sarcină (doar dacă baiatul a ejaculat înainte de act si nu a urinat fiindcă atunci au rămas spermatozoizi, care au iesit cu lichidul preejaculator (ce zici tu ca era transparenta)

| lightshot123 explică (pentru annonimaaaa555):

Am ejaculat cam cu 48h inainte, si am urinat cred ca de 2-3 dupa

| lightshot123 explică (pentru annonimaaaa555):

Si da am auzit de faptul ca nu are rost sa iei pastila daca ovulația a avut loc recent, insa farmacista a spus ca nu contează și pe prospect scria " Escapelle actioneaza prin:
· impiedica ovarele dumneavoastra sa elibereze un ovul;
· impiedica fertilizarea cu sperma a ovulului deja eliberat."

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru lightshot123):

Atunci nu ar trebui sa rămână însărcinată

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru lightshot123):

Da,dar e foarte rar sa ajute daca ovulul deja a ieșit...