| Lazar666 a întrebat:

Bună! Iubita mea a fost în perioada fertila de ceva vreme, am făcut toate cele necesare pentru a o lasa însărcinată însă astăzi după 10 zile de atunci are sangerari. Nu abundente însă are câteva picături. Care sa fie problema?

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Am facut toate cele necesarelaughing zici ca ai pregatit o nuntă sau o pomanălaughing tare

| ania a răspuns:

Ati fi mai fericiti dacavati face sex si copii doar duoa casatorie.

| Jassmina a răspuns:

Sangerarile intre menstruatii nu sunt de bun augur, putand insemna orice, de la rana pe colul uterin, la fibroame uterine, chisturi ovariene, sarcini extaruterine, tumori samd.

https://neuropain.ro/......nstruatii/

| Floareasoarelui26 a răspuns:

Daca au trecut 10 zile de la ziua ovulatiei, atunci ar putea fi sangerarea de implantare.Aceasta, in cazul in care isi face aparitia, se manifesta prin cateva pete sau picaturi de sange rosu, maro, sau roz, prezente pe chilot, sau hartia igienica.

Varianta a doua ar fi ca menstruatia a pornit cu 3-4 zile mai devreme decat data la care trebuia sa inceapa in mod normal.

Numai ea ar putea face diferenta intre una si alta avand in vedere ca numai ea stie cum se desfasoara in mod normal menstruatiile de fiecare data.
Daca totusi nu este menstruatia si pare a fi spotting de implantare, ar putea astepta cateva zile pentru a face un test de sarcina din farmacie, sau ar putea merge peste vreo doua zile la un laborator pentru a face analiza beta-hCG cantitativa.

Numai bine!