|

Bună! Iubitul meu cu care urmează sa ma căsătoresc si-a schimbat jobul si împarte biroul cu o tipă și alți doi băieți. Problema este că a tot rămas peste program în ultimele săptămâni doar cu ea. Nu m-a deranjat si nu am zis nimic. Știam că au de muncă acolo. Dar când vine acasă vorbește întruna despre ea si ma obosește. Mi-a făcut si mie cunoștință cu ea și m-a durut enorm că în momentul în care era si ea acolo, am incercat sa îl iau de mâna și m-a evitat. Si s-a întâmplat de mai multe ori.Si când vine acasă la fel. Vorbește cu ea pe wapp, messenger etc. De când s-a mutat acolo el s-a mai răcit față de mine și nu îmi mai acorda așa multă atenție. Îmi spune că e de muncă și îl cred ca nu are timp de mine, dar când vine acasă vreau să stăm amândoi și sa ne bucurăm unul de altul, dar cum ajungem, eu pun masa, eu strâng masa, aproape mereu si el doarme până ziua urmatoare. Nu mai facem dragoste decât dacă încep eu. Am si eu o perioadă mai delicată, sunt mai stresata ca el, mai ales că am și job si facultate si muncesc mai mult ca el, dar nu prea îl mai simt lângă mine. Nu mai încearcă să mă surprindă cu nimic, să mă impresioneze, totul e foarte anost. Vă rog! Voi ce credeți despre asta? E posibil ca el sa aibă ceva pentru colega lui?

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Buna Lavinia,
Va trebui sa discuti cu el acest lucru si sa-i spui ca te deranjeaza ca vorbeste despre ea mult.
Poate ar trebui sa iesiti putin impreuna chiar daca sunteti ocupati amandoi.
Nu cred ca are grija de ea mai mult dar e posibil ca o nevoie emotionala sa fie satisfacuta de ea.
E posibil sa nu mai comunitati fiecare in aceeasi masura si atunci fiecare cauta vrand nevrand in alta parte fara a insela.
Daca va continua e posibil sa se ajunga si acolo dar eu cred ca inca te iubeste doar trebuie sa incepeti sa comunicati si sa spuneti ce va deranjeaza.
Incearca sa muncesti mai putin si gasiti activitati in afara casei sau in casa dupa munca.

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Da inapoi casatoritul si nu te mai iluziona cu ideea asta pentru ca nu merita. Sigur te inseala camera ascunsa lipseste ca sa te lamuresti ca o face. Data viitoare stai ca partenera cu unu si traieste asa, nunta nu are rost pentru ce...

| a răspuns:

Un barbat adevarat ar incerca sa se imparta intre viitoarea sotie si o colega. Nu sa iti vorbeasca doar despre ea.
Anuleaza nunta cat se mai poate.

| a răspuns:

Sincer... cam asa ar parea, ori ai tu ideea asta fixata si atunci orice face ti se pare dovada de infidelitate. Nu stiu ce sa zic, incearca sa discuti cu el, sa-l "acuzi" direct si poate vezi vreo urma ceva de vinovatie pe fata lui.

| a răspuns:

Nasol,inteleg perfect chestia cu job-ul si facultatea in paralel.
Cat despre relatie, mda cam scartaie si e clar ca e atras de colega lui, iar ca barbat sa refuzi s-o iei de mana pe viitoarea ta nevasta e cam de prost gust ca sa nu zic ceva mai urat.
Vorbeste serios cu el, afla ce are in cap dar in ritmul asta o sa plece cu aia cat de curand.

| a răspuns:

Bine ca se scapa de tine, obsedata de nunta ce esti

| a răspuns:

Este evident ca te ocoleste din cauza colegei. Chiar si vorbitul non stop despre colega lui.
Pare a fii indragostit peste urechi de coleguta asta.

| a răspuns:

E posibil, dar nu neapărat necesar.
În schimb, e clar că între voi ceva scârțâie. Chiar destul de tare. Poate ar trebui să lupți pentru el, dacă îl mai vrei (deși nu știu dacă merită) - e clar că atenția lui nu mai e îndreptată exclusiv către tine.

| a răspuns:

Buna,din moment ce el are o comunicarea asa multa cu ea si iti vorbeste de ea tot timpul e clar ca el are atractie pentru ea imi pare rau sa-ti zic asta dar atunci cand viitoare ta soție vrea sa te i-a de mana iar tu o respingi fin cauza unui femei care este colega ta de munca există un semn de intrebare! Sfatul meu este sa poti o discutie sincera cu el si sa ii spui ce te deranjează! Sa vezi ce fel reacționează oamenii vinovați in general se aprind usor acum nu este sigur! Stai cateva zile dupa el si vezi ce este intr-adevar intre ei! Succes