| laviniabeluska11 a întrebat:

Bună! M-am certat cu iubitul meu foarte tare. Nu mă susține în ceea ce fac și e egoist. Eu vreau să îmi construiesc o carieră și să fiu cineva, iar el nu este de acord cu faptul că eu vreau să plec în afară câteva luni. Ne-am certat puternic pe tema asta si i-am spus că am decis să ne vedem de viața noastră. Acum stă tot trist, nu mănâncă și plânge. Nu simt să vorbesc cu el. Nici nu îl vreau aproape. Aș vrea totuși să nu fie trist și să își vadă de ale lui. Cum aș putea sa fac asta?

17 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pui capac si te umplii din nou pentru urmatorul om

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Nu stiu cati ani ai, si nici nu ai spus de cat timp sunteti impreuna, dar mediteaza bine, si vorbeste si cu cineva matur si apropiat, sa nu cumnva sa faca iubitul vreo prostie, ca sa se razbune pe tine, si sa ramai cu un pacat pe suflet toata viata si nici noroc sa nu ai mai departe!
La noi in zona chiar acum o saptamana un baiat de 18 s-a spanzurat, si nu a lasat nici un bilet macar.
Oamenii nu iubesc la fel si nu inteleg//vad lucrurile la fel!

| Annastassia a răspuns:

Bine ai facut! Era si timpul sa-i tragi un sut in fund!
Da-i drumul pe strada... stii bine ca este doar prefacatorie din partea lui, ca sa te simti vinovata si sa-ti ceri iertare, desii, nu i-ai gresit tu cu nimic.
Sincer, leapada-te de lepra asta si urmeaza-ti karma!
Alaturi de asta nu vei fii niciodata fericita si nu vei avea niciodata o carera care sa te multumeasca.
Crede-ma! Sunt barbati de 1000 de ori mai buni, mai frumosi si mai iubareti decat asta care te-a inselat, te anipuleaza si nu-ti permite sa-ti vezi de cariera ta.
Crede-ma, am rupt o relatie de 3 ani, el plangea, aica-sa si maica-me aplangeau si ma implorau. Nu am vrut sa aud de nimic! L-am parasit si nu m-am mai intors niciodata la el.
A fost al naibii d egreu, dar, m-am eliberat de ceva toxic din viata mea, foarte gelos si manipulativ, dsii, ma iubea enorm.
Doar 3 luni ma tarziu mi-am intalnit "soarta" si azi, dupa 3 decenii de casatorie, pot spune cu mana pe inima, ca a fost o decizie inteleapta, pentru ca am intalnit un om minunat, cu care voi imbatranii alaturi.
Nu regreta aceasta ruptura, ca el plange de obida si frustrare ca nu te poate avea la picioare si nu te mai poate manipula. Pentru ca asta NU este dragoste!
Cand iubesti cu adevarat, nu-ti partnerul/partnera sa sufere, nu-i impui nimic, dimpotriva, il ajuti sa-si atinga telul, sa urce, sa plece, sa realizeze ceva. il

| mihai69 a răspuns:

Lăsându-l în pace. Are nevoie de timp să cadă din cer și să priceapă unde a greșit.

| Andreeush a răspuns:

Face pe victima, vrea să te facă să te simți prost.
Lasă-l, o să își revină.

| Nat1 a răspuns:

Eu cred ca daca tu nu il vrei aproape ci doar iti stârnește milă nu mai ai nici sentimente pentru el.
Si prietenul meu a avut N ocazia ca sa plece in strainatate si daca nu ma putut lua cu el, sau nu am putut eu merge sa străduit să muncească aici si sa fie langa mine. Daca tu ai ajuns sa te gândesti ca aia e oricum pleci fara sa faci un plan macar de cum sa va vedeti, cum sa stati impreuna cum va fi inseamna ca sentimentele tale pentru el sunt duse.
Cred ca ar trebui să îl lași in pace sa "isi linga rănile singur" si sa nu mai intervin ca mai mult rau ii faci.

| Hecate a răspuns:

"Acum stă tot trist, nu mănâncă și plânge"
Are 4 labe si o coada? Inclin sa cred ca-l confunzi...

| Dalmore1996 a răspuns:

E treaba lui cum isi rezolva problema, nu poti sa stai cu un om de mila ca nu mananca saracu si sta ca un catel suparat la colt. E normal sa sufere nu lasa asta sa-ti afecteze tie viitorul ca fiecare le are pe ale lui pana la urma

| Endoryus a răspuns:

Ala e animal de companie nu iubit, dupa cum vorbesti despre el. Da-i papucii.

| Ppaulmmle a răspuns:

Eu cred ca "ceva-ul" gresit in episodul prezentat de tine, este de fapt decorul.Tu pari a fi "perfecta" in cautarea perfectiuni, ba mai mult esti si milostiva cu cel de langa tine, nu vrei sa il vezi suferind, dar nici nu poti sa il lasi langa tine... Cred ca ai gresit coordonatele cand ai aterizat pe planeta asta si mai ales cand folosesti cuvantul " iubitul meu". Oglinda ce zice? Nu cumva si ea se pleaca in fata ta?

| SandraEve a răspuns:

Egoistă esti tu, draga mea. De ce? Tu te gandesti doar la tine si "cariera" ta fara sa iti pese daca in drumul spre un teanc de bani calci pe suflete. Nu asta înseamnă egoismul? Oh ba daa.

| Clint a răspuns (pentru SandraEve):

Ar trebui sa fie invers
Cine a " calcat " pe sufletul tau? laughing

| SandraEve a răspuns (pentru Clint):

Pana acum nimeni. Însă nu prea agreez acest tip de comportament. Acest tip de a trata un om care simte ceva pentru tine ca pe un animal. Asta nu e iubire. Iubire e altceva, tie ti se pare ca in iubeste la cum s-a exprimat? ( "Nu simt sa vorbesc cu el. Nu il vreau aproape")

| Clint a răspuns (pentru SandraEve):

Mai sincer nici eu,
Chiar nu, poate il iubire ‘conditionata’ sau mai bine zis l-a iubit conditionat.

Dar nici el nu e sfât atât timp cat o obliga sa rãmâna si se cearta.
ii face un mare Bine, daca se despart. Parerea mea e o relatie disfunctiinala.

| SandraEve a răspuns (pentru Clint):

Nu o obliga. Parca ar fi stat cu pistolul la tâmplă ei "daca pleci, trag". Din dorinta de a nu o pierde isi exprima dorinta de a rămâne lângă el. Fatuca asta exagereaza

| MPersephone a răspuns:

Ideea e ca tu ai scopuri mai mari decat el. Noi crestem, nu putem ramane in aceeasi parametrii. Cresti din relatie. Esti in cautare de cineva matur, de cineva care are principii bine conturate. Doar tu stii ce e mai bine pentru tine, dar nu trebuie sa lasi nimic sa te stopeze. Si uneori renunti la unele lucruri pentru a face loc la altele.

| DanyDav a răspuns:

Mergi inainte si vezi-ți de cariera, si de viata.
Sincer sa fiu sunt într-o situație un pic asemanatoare, si nici eu încă nu m-am decis ce sa fac.