| kitty_9466 a întrebat:

ma numesc cristina, am 17 ani.am prieten de 2 ani dar ne tot certam...eu in schimb fac sex cu cel mai bun prieten al lui, care e iubitul cele mai bune prietene ale mele... ce parere aveti? e normal?(am facut-o cu el si in perioada cand nu ma certam cu pr meu)

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Iubita, de ce nu ii faci tu un oral gramaticii?thinking

30 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Prietenul meu cel mai bun e un cal. Nu vrei să te culci şi cu el?batting eyelashes
Poate-aşa îţi ajunge big grin
Succes în continuare şi strânge bani că o să ai nevoie la chirurgie plastică!

| RXN a răspuns:

Parerea mea e ca esti slaba, incapabila sa respecti pe cineva, iar pe tine nici atat si nu in ultimul rand, esti foarte proasta din moment ce faci chestii de genul.

| elasexygagica a răspuns:

De ce nu faceti sex in grup sa fie toata lumea impacata?happy

| NickiMinaj a răspuns:

Beverly Hills 90210.

| glamour a răspuns:

Vai onutzu esti genialalaughingrolling on the floor
iar de tine kitty ce sa zic...esti cu capu'laughing

| shtephie a răspuns:

Nu-i normal! E prietenul iubitului si iubitul prietenei tale! Nu se face asa ceva!

| Sperman a răspuns:

Ehh voila! Omul a cerut o fata sa-l iubeasca si a primit o curva. laughing
C'est la vie! laughing

| Carmen a răspuns:

Doamne, dar tu esti normala? Uita-te la tine!

| BlueHusky a răspuns:

Din punctul meu de vedere nu e normal dar cine sunt eu sa zic ce e normal si ce nu. Daca te deranjaza ce faci ar fi o problema. Have fun

| Denisa a răspuns:

E absolut normal!laughing

| claus a răspuns:

Nu, nu esti curva. ca nu iei bani. asta una.
doi, sunt prietenii tai amandoi. faci sex cu amandoi. daca toata lumea e ok, succes mai departe. e normal ce consideri tu ca e normal fata de tine pana la urma.
da de preferat, ca sa nu iasa urat la un moment dat, alege-l pe cel mai bun prieten al lui ca iubit. si astuia actual cu care te certi, da-i flit. si pe prietena ta cea mai buna paruieste-o.
sincer, tu ai vreun sentiment fata de vreunu din toti astia de aici, sau e doar o telenovela vazuta aseara? vrei sa te ridicam in slavi ca ti-o tragi cu doi baieti? mai bine un threesome, e mai usor, se rezolva mai multe deodata si nu mai pierdeti atata timp cu restul...

| GuessWho_8607 a răspuns:

Viitorul suna bine pentru tine...

| Diavolulestefemeie a răspuns:

Imi pare rau ca`ti spun asta dar esti o mare CURVA!

| cryssa a răspuns:

Curvasaraie!
becali ar fi dezamagit de tinetongue

| IxυυLєţ a răspuns:

Mai normal de atat nici ca se putea! laughing
Mai fataa? Esti zdravana? laughing
Tu gandesti? no talking
Sper ca intrebarea asta e pusa la misto, ca altfeel, ai` de viata ta! oh go on

| OzVrajitorul a răspuns:

Si care credeam ca doar eu pot complica lucrurile.
Pai nu este normal, tu daca ai afla ca prietenul tau se culca cu cea mai buna prietena?
Nu cred ca ai esti cea mai buna prietena cum nici "amantul" tau nu este cel mai bun prieten, prietenii buni nu fac asta indiferent de tentatii, oamenii se pot abtine, incearca sa iti faci ordine in viatawinking.

| Adry05 a răspuns:

Fato du-te la phihologrolling on the floor ai probleme serioase cu capurolling on the floor

| Bianca_2742 a răspuns:

Tu cum poti sa mai vorbesti cu prietena ta? Dar tu prietena buna nu esti.Auzi pai daca afla astia 2 o sa iasa super urat. Daca vroiai sex o faceai intr-un fel cu prietenul tau si gata cearta.

| Robeee a răspuns:

E ANORMAL straight face. In primul rand ar trebui sa te gandesti la prietena cea mai buna, iti dai seama ca ea daca afla, nu te va ierta niciodata!
Mai bine ai pune capat cu amandoi baietiwinking

| dede070707 a răspuns:

Esti bagaboantarolling on the floor

| misa0missa a răspuns:

Esti curva! Clar laughing))

| Nume a răspuns:

E clar ca e nesimtire din partea ta sa faci un asemea lucru acestor oameni, dar nu alta chestie e vorba ca o sa fi urata de toti ceea ce urat si o sa iti faca numai rau ca sa se razbune.

| alex_9030 a răspuns:

Pai... daca iti place fa in continuare dar spune-i si prietenei tale si iubitului tau si propunele si lor asta va merge ca asa am facut si eu

| timeea7 a răspuns:

Vai de viata ta... tu te auzi ce vorbesti?

mai ai si tupeul sa mai postezi asemenea intrebare...

vai de tine.clar ca nu este bine.

tot mai multe... in lumea astastraight facestraight facestraight face:

piei satana!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e normal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu este deloc normal si pe deasupra prietenul lui este amantul tau si iti inseli cea mai buna prietena dar bineinteles si pe iubitul tau foarte mult, mai ales pe el
Tu chiar nu gandesti? Cum sa fie normal asa ceva?
Trezeste-te pana nu e prea tarziu

| aditilica a răspuns:

Te bateam pana la ziua ta.

| LeeLee a răspuns:

"Ce tie nu`ti place, altuia nu`i face", fara alte comentarii, cred ca e cel mai bun raspuns happy