| Maya1512 a întrebat:

Buna!
Mi-a venit menstruatia miercurea trecuta si am inceput sa iau anticonceptionale din prima zi de menstruatie. Sâmbăta nu a mai curs nimic si am avut contact sexual protejat. De ieri, duminica a inceput sa imi curga o secretie gelatinoasa maro. Secretia curge putina si mai mult cand merg sau fac alta miscare. Ce ar putea fi?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Ai procedat corect in privinta administrarii primei pastile AC. Teoretic protectia contraceptiva totala s-a instalat in organismul tau chiar din prima zi, insa unii recomanda ca in timpul folosirii primelor 7 pastile (7 zile) sa fie folosit prezervativul ca metoda de protectie suplimentara si in acest caz incepand cu data de 15 Iulie protectia contraceptiva totala va fi 100% asigurata si dupa data de 15.07 se poate intretine sex fara nicio teama sau retinere fiindca formarea sarcinii a devenit cu totul IMPOSIBILA chiar daca sperma este ejaculata de fiecare data in vagin.
Secretia amintita cel mai probabil reprezinta ultimele scurgeri de menstruatie (intarziata) si va dispare in zilele urmatoare. Multa sanatate!

2 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Consulta un medic ginecolog. El iti va spune ce ai de facut pe viitor.

| Pantagruel a răspuns:

Totul e bine.