|

Buna, mi-a venit menstruatia luna trecuta pe 10, luna asta mi-a intarziat 5 zile si pe data de 10 mai mi-a curs ceva roz.

Si vomit cand ma trezesc. Sa fie sarcina?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca ai senzatii de voma, sau in cazul in care ai vomitat efectiv, ar trebui sa te prezinti la medicul de familie sau la un cabinet medical de gastro-enterologie, pentru a se stabili in mod cert daca este vorba de o simpla indigestie sau de o afectiune mai grava a stomacului ori a unor organe endocrine anexe. In mod foarte sigur senzatiile de voma de care ai amintit NU au absolut nicio legatura cu o sarcina a carei existenta ar putea fi : posibila, probabila sau ipotetica, deoarece in acest caz o sarcina s-ar fi putut forma in urma unui contact sexual neprotejat intretinut in urma cu circa 3 saptamani. Rezulta ca in cazul tau devine cu totul IMPOSIBIL ca o sarcina cu varsta de doar 3 saptamani sa poata sa provoace SIMPTOME DE SARCINA reale/adevarate.
Probabil ciclul tau menstrual este de tipul NEREGULAT si din acest motiv momentul in care urmeaza sa porneasca sangerarea menstruala nu poate fi anticipata. Multa sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru corbulalbrosu):

Pai eu stau cu iubitul meu am 19 ani, si am contact sexual cam in fiecare seara cu el. (Neprotejat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Katypm):

Am specificat in raspunsul oferit cat se poate explicit formularea :
""In mod foarte sigur senzatiile de voma de care ai amintit NU au absolut nicio legatura cu o SARCINA a carei EXISTENTA ar putea fi : posibila, probabila sau ipotetica, deoarece in acest caz sarcina s-ar fi putut forma in urma unui contact sexual neprotejat intretinut in urma cu circa 3 saptamani.""
si de asemenea :
""Rezulta ca in cazul tau devine cu totul IMPOSIBIL ca o sarcina cu varsta de doar 3 saptamani sa poata sa provoace SIMPTOME DE SARCINA reale/adevarate.""
si completez acum : Fiindca SIMPTOMELE DE SARCINA care sunt REALE/ADEVARATE pot sa apara in cazul a circa jumatate din femeile insarcinate, insa NUMAI/DOAR dupa ce sarcina a trecut din forma sa celulara in cea de embrion uman, proces care poate sa se produca doar in momentul in care sarcina ajunge la varsta de 6-7 saptamani.
In concluzie NU am sustinut sau mentionat nicio clipa ca NU ai putea fi insarcinata. Existenta sau lipsa sarcinii poate fi stabilita doar cu ajutorul testului de sarcina insa efectuat la momentul oportun, adica peste 2-3 zile. Multa sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mergi la medic sau fă un test de sarcină dacă e cazul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează