|

Buna! Mi-am facut cont pe un site de socializare dar cu un nume fals si o poza falsa..am inceput sa vorbesc cu un baiat si ne intelegem bine, doar ca as vrea sa ii spun adevarata mea identitate...nu cred ca va reactiona pozitiv dar as vrea sa inteleaga ca nu avea incredere in mine de accea am facut acest lucru... sfaturi? Cum sa ii spun de faptul ca convorbirile erau adevarate doar poza nu?

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Depinde si cum a decurs treaba si cat de interesat este el de tine ca persoana. Daca interesul lui era sa bage fata din poza in pat si tu ai folosit o poza cu o fata total diferita de tine, cu siguranta lucrurile se vor opri, lucru care s-ar intampla si daca ai vorbi cu el de la 0 si nu ar fi atras fizic.

Eu unul sunt foarte interesat de sufletul persoanelor, nu de aspectul lor, as putea trece cu usurinta peste o astfel de minciuna, mai ales ca sunt rational si pot intelege anumite temeri si nesigurante.
Sinceritatea este ceva de apreciat mereu asa ca ar trebui sa ii spui toate motivele pentru care ai folosit identitate falsa si sa ii spui ca deja te-a cunoscut bine ca persoana si ca ati vrea sa continuati legatura dintre voi. Eu te incurajez din tot sufletul sa ii spui totul sincer, iar daca el nu va putea trece peste inseamna ca nu e atat de interesat de tine cat este de trupul tau, ceea ce cu siguranta pe termen lung nu e o pierdere pentru tine, iar cu cat mai repede faci pasul acesta de a recunoaste, nu va mai pierdeti timpul aiurea in fantezii.

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Nah păi scrie-i un „roman" în care să-i spui și după explici toate motivele astea. Dacă nu vrea să înțeleagă, aia e, măcar ai făcut ce era corect.

| a răspuns:

Foarte inteligent ' explica tipului care e situata, daca te place asa cum esti e bine iar daca nu cauta altul

| a răspuns:

Eu iti sugerez sa il adaugi de pe contul tau principal si sa incepi sa vorbesti cu el. Asta ar fi varianta 1.
Varianta 2 ar fi ca pe contul pe care te afli tu sa te dai ca fiind colega, verisoara. sau o simpla prietena a. propriei tale persoane. Si sa ii zici ceva de genu,, hei, vrei sa-ti fac cunostinta cu o fata? " si ii trimiti profilul tau si incepeti sa vorbiti.

| a răspuns (pentru Nemessys):

Dacă nu a folosit poza cuiva apropiat, care sa o ajute sa pună în aplicare metoda, și sa tacă pe vecie (chiar si după un eventual conflict, cearta, etc), a doua metoda poate strica totul.
El ar încerca să se intereseze mai departe de "prima" persoana, mai ales dacă se va întâlni cu "a doua".

| a răspuns:

Daca ii spui chiar ca nu va mai avea incredere in tine. Lasa asa cum a cazut

| a răspuns:

Cea mai buna varianta e adevarul. Ii zici ca nu stateai prea bine la capitolul incredere iar cand ati inceput sa va apropiati era prea tarziu. O sa iti aprecieze sinceritatea.

| a răspuns:

De ce ai face asta? Care ar fi fost motivul sa l minți? Chiar asa urâta esti?
Asa gândeam si eu la 15 ani cand nu ma acceptăm asa cum sunt... după un timp a inceput sa mi se rupa de ce zic cei din jur pentru ca toti suntem imperfecti, nu e nimeni perfect crede ma si daca iti zice cineva asta te mintewinking

| a răspuns:

Pai daca il duce capul stie ca 60, 70% din fete au profil fals pe date site ri, asa ca fa o linistita.