|

Buna,

Mie imi vine menstruația dereglată, nu îmi vine pe o dată fixă.

In luna martie mi-a venit de pe 29 si mi s-a terminat pe 2.

Pe 27 aprilie am avut contact.

Mi-a venit pe 11 luna asta si mi s-a terminat azi gen.

Cand am fost in perioada fertila? As putea sa fiu însărcinată?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In cazul ciclului menstrual care are caracteristica principala de a fi intotdeauna mai mult sau mai putin dereglata, lungimea ciclului ca numar de zile poate fi mereu diferit fata de ciclurile anterioare, motiv pentru care atat stabilirea lungimii ciclului cat si ziua in care va porni menstruatia devine cu totul imposibil de anticipat. Trebuie sa stii ca lungimea menstruatiei ca numar de zile NU are absolut nicio importanta sau relevanta, fiindca NU influenteaza nici modul de desfasurare a ciclul menstrual si nici ziua de ovulatie si in consecinta nici perioada fertila a ciclului. Fiindca in acest moment se cunoaste precis perioada in care s-a desfasurat ciclul menstrual anterior si anume intre 29.03 - 10.05 = 43 de zile, acum se poate spune in mod precis ca OVULATIA a avut loc in data de 27 Aprilie ( 10.05 - 14 zile = 27.04), iar zilele PERIOADEI FERTILE s-a suprapus peste intervalul zilelor situate intre 23.04 - 28.04 (23, 24, 25, 26 +27 + 28). Pe baza acestui calcul rezulta ca actul sexual amintit a fost intretinut conform afirmatiei tale : ""Pe 27 aprilie am avut contact"", adica EXACT in ziua in care a avut loc OVULATIA in ciclul menstrual anterior, sau altfel spus in ziua in care posibilitatea de a se forma sarcina era MAXIMA. Cu toate acestea in urma actului sexual amintit NU s-a format sarcina din cauza unuia din urmatoarele motive :
-- ori NU a fost ejaculata sperma in vagin,
-- saudatorita faptului ca OVULATIA a avut loc noaptea/in zorii zilei de 27 Aprilie si OVULUL a fost VIABIL pe perioada normala de 6-8 ore dupa eliberarea sa din foliculul ovarian si in acest caz fecundarea ovulului in partea a 2-a a zilei a devenit IMPOSIBILA fiindca ovulul si-a pierdut viabilitatea, devenind INfecundabil pentru spermatozoizii care au ajuns in vagin mult... prea tarziu.
Datorita faptului ca actualul proces de sangerare menstruala s-a desfasurat pe perioada a 5 zile (11 -15 Mai) si in cazul in care sangerarea a fost similara (identica) cu celelalte menstruatii...2013 - 2492 + Vezi răspunsul întreg

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă nu ai un ciclu regulat nu poți să știi exact când ești în perioada fertilă.
Dacă nu te protejezi poți rămâne însărcinată.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trage-ti o palma si gata, iti va trece totul!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Neamtu20):

Sa te duci dracu de pr***t

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Deryazeynep):

Tu esti proasta cu perioada nestabila, asa ca te duci tu dracu nu eu!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

M-ai ajutat enorm jur

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează