| wolfy_7097 a întrebat:

Buna porumbei, dupa recenta despărțire, in care am fost mințit, trădat si rănit, fosta vrea sa-i dau lucrurile înapoi o pune pe mama ei sa ma forteze sa i le dau, chestia e ca i-am împrumutat bani de drum si sa aiba in strainatate vreo 250euro si ar fi putut prin atâtea persoane sa mi-i trimita. S-a facut ca nu exista asa ceva, acum prin faptul ca am trecut prin iad si toate cele vreau sa știu daca merită sa rămân prost pana la capăt pierdut de toate, nu o vreau înapoi sunt foarte ok, nici bani, nici nimic nu poate răscumpărat durerea si noptile albe ce mi le-a dăruit, cand putea fi doar sinceră, ce ați face voi, să-i dau totul înapoi?

mersi

Răspuns Câştigător
| nebunu_5532 a răspuns:

Dacă ii dai lucrurile înapoi probabil ca ea o sa râdă de tine, pentru faptul ca ai ajutat-o cu bani, pentru faptul ca te-a păcălit, mințit și ca ai fost cățelușul ei. Genul asta de femei așa procedează!

Răspuns Apreciat de Editori
| Unsfatbun a răspuns:

Salut! Daca ati cumparat lucruri impreuna, ramane la aprecierea ta. Dar daca dumneaei si-a lasat propriile lucruri, fii băiat cu bun simț și trimite-i-le!
De ce sa faci asta?
Nu-ti folosesc la nimic, iar faptul ca te-a facut sa suferi, este cu dus si intors. Crezi ca ea nu a suferit?
In mintea ta, cu siguranta ca nu, dar sa stii ca a ales varianta cea corecta.
Despartirea nu ar avea loc daca ar exista dragoste deplină.
Ti-a facut un bine, man! O sa vezi!

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Dacă-s lucrurile ei de ce să nu i le dai înapoi? tu ce faci cu ele? da cere-i și tu banii împrumutați

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu ai gresit, banii nu trebuia sa i dai decat in fața notarului cu semnatură, ca se obligă ea sa i ti dea inapoi bani pe data de, acum ai pierdut si banii care clar nu îi mai vezi înapoi de la ea, dar de ce a trebuit tu sa i dai 250 de euro, ea acolo in strainatate munceste? Sau are pe altul, si tu ai fost prostul, scuze ca zic asa, care a ajutat o pe ea cand avea nevoie de bani, mama ei stie ca ca fata are datorie la tine? Referitor la lucrurile ei, fi domn pana la capăt chiar daca ea a fost si este un gunoi, o lichea, da i lucrurile inapoi, ca nu te îmbogațesti din ele si daca le vinzi, ia legatura cu mama fetei, da i lucrurile haine sau ce ai de la ea, si spune-i si mamei ei ca pe fata ei tu ai ajutat o desii asta era datoria lor ca părinti sa i dea fetei bani de drum, nu era datoria sau obligatia ta.

| Cristina788 a răspuns:

Nu îi dai nimic.
Dar dacă tii la ea, asta e altceva dacă vrei să îi mai dai o șansă poate sa vă împăcați

| Andreeush a răspuns:

Dacă sunt lucrurile ei, haine, obiecte personale etc ar fi cazul să i le dai înapoi, nu văd rostul să le ții lângă tine.

| alina2k18 a răspuns:

Mi se pare normal sa ii dai lucrurile inapoi.
In rest, treci peste, asta-i viata, nu e totul roz, ai si pierderi!
PS: a fost alegerea ta sa ii dai banii aia, nu cred ca te-a obligat in vreun fel, puteai foarte bine sa nu ii dai banii, nu era obligatia ta mai ales ca spui ca te-a facut sa suferi.

| wolfy_7097 explică (pentru alina2k18):

Normal, ca au fost cu împrumut, dar nu ma asteptam sa fie si nesimțită.