| ody a întrebat:

puteti sa ma ajutati si pe mine cu un sms frumos de dragoste pentru prietenul meu, multumesc

5 răspunsuri:
| mosu_9772 a răspuns:

- Daca ochii tai sunt precum cea mai minunata stea; daca zambetul tau e ca soarele ce straluceste ziua; daca sarutul tau e ca mierea si daca TU esti UNIVERSUL meu ce-as mai putea sa-i cer lui Dumnezeu? TE IUBESC!

| dulcik a răspuns:

- Daca ochii tai sunt precum cea mai minunata stea; daca zambetul tau e ca soarele ce straluceste ziua; daca sarutul tau e ca mierea si daca TU esti UNIVERSUL meu ce-as mai putea sa-i cer lui Dumnezeu? TE IUBESC!

Fluturi traiesc doar o zi pe paman... as vrea sa ma fii nascut fluture sa petrec acea zi alaturi de tine, ca mai apoi sa mor fericita si sa ma inalt la cer, sa le spun celor de acolo ca si pe pamant exista Raiul...IN BRATELE TALE!

- Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa iti vegheze somnul, iar ingerii sa-ti indulceasca visele... inchide ochii si voi fi langa tine. Te iubesc!

As sa iti daruiesc un sarut sa fie etern, sa iti scriu o poveste, unde sa fii tu printul fermecat iar eu printesa din castel, sa ma iubesti, sa te iubesc si niciodata sa nu ma uiti.

http://www.fun-sms.ro/love.php
http://www.mesajedragoste.eu/sms-de-dragoste

| shini a răspuns:

Nici razele de soare, nici fulgii de zapada, nici valurile marii, nici lumina iubirii, nici cuvintele dulci, nimic nu ma face sa ma simt asa bine cum o faci tu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am trecut prin asta impreuna, cand mi-a fost greu tu ma tineai de mana, am impartit iubirea asa cum trebuia, sunt sigura ca nu ma vei uita,... A fost prea frumos, nici cu toti banii nu poate fi cumparata, iubirea dintre noi nu poate fi comparata, tu sti ca oricine ar fi in viata ta, eu sunt singura care conteaza si va conta..., Am simtit dorinta doar de a te privi, ai asteptat atat ca sa ma poti iubi, dragostea intre doi se imparte, e scris s-o impartim pentru eternitate.

| alex_2659 a răspuns:

Aş dori din piept să scot. inima cu dor cu tot. şi s-o pun în pieptul tău. ca să simţi ce simt şi eu. Aş dori să rămân mut. vocea mea să ţi-o'mprumut. ca să spui ce spun şi eu: TE IUBESC ŞI TE VOI IUBI MEREU...