Riscul de sarcina cu prezervativ e 1%, in cazul in care nu se rupe si nu iti garantează nimeni ca nu pici la parrea cu 1 %. Asa ne-am pomenit noi cu fiul nostru cel mic, sotul meu glumea ca ii va chema de nasi pe cei de la durex.Ati fi mult mai fericiti daca ati alege sa respectati planul Creatorului si nu ati face sex fără căsătorie. Sexul fără căsătorie nu e binecuvântat de Creator si nu aduce fericire pe termen lung. Daca chiar o o iubești, căsătoriți - va un bărbat adevărat isi asuma sa fie tatăl copiilor celei pe care o iubeste chiar dacă apar accidental. Nu da bir cu fugitii, nu ii cere sa ii omoare prin avort. E foarte fraiera daca accepta sa faca sex fara casatorie. Am citit de n ori pe TPU, vai am fost virgina, am facut sex cu iubitul meu si acum nu se mai simte atras de mine, ce sa fac?
Pastila de a doua zi este o "bomba hormonala" care afectaeza grav corpul femeii, fiindca "explodeaza' un ovul fecundat avand efecte negative asupra corpului femeii, deregland ciclulrile si ovulatia pe urmatoarele 6-12 luni, si putand declansa noduli sau chiar tumori.
Atata vreme cat folositi INTOTDEAUNA prezervativ pus INTOTDEAUNA inainte de a intra in vaginul fetei, nu exista risc de sarcina si NU este nevoie sa ia pastila de a doua zi, niciodata.
Un sfat pentru tine: cumpara prezervativ de masura corecta pentru penisul tau, ca de este mare va cadea de pe penis in timpul sexului si atunci pare riscul de sarcina.
Deci: prezervativul trebuie sa intre greu pe penisul erect si sa stea perfect intins pe penis precum pielita de la salam pe salam, fiindca nu se poate rasucii si pocnii la sex.
Dacă actul sexual este protejat și tu nu ejaculezi în ea, nu poate sa rămâna gravida. Pastila de a doua zi nu este recomandata în aceasta situație.
O, Doamne! Cati ani aveti?
Folositi prezervativul cu incredere! Este o metoda contraceptiva sigura si de incredere.
Invata cum se pune prezervativul, ia-ti marimea potrivita.
Cu prezervativul bine pus, poti ejacula in prezervativ.
NU trebuie sa ia pastila de a doua zi!
Protejeaza-ti partenera folosind prezervativ. O protejezi de sarcini nedorite si va protejati amandoi de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......-la-baieti
Nu nu. Nu cumva sa ia pastilă de a doua zi. Doar isi deregleaza ciclul si e o bomba hormonală. Daca prezervativul e folosit corect, totul e ok.
Sunt multe efecte adverse dd la pastilă de a doua zi dar depinde si de persoană. Prezervativul ajunge
Iti dau un sfat: faceti prima data sex in perioada nefertila. Chiar daca folositi prezervativul, in caz de accident nu se intampla nimic.
Cum calculezi perioada nefertila? Daca iubita ta are ciclul menstrual regulat si stie durata acestuia, puteti sa o calculati corect. Daca nu, e mai greu. Ea se calculeaza conform metodei calendarului. Se calculeaza care va fi prima zi a menstruatiei viitoare. De la acea zi se vine inapoi 19 zile si se afla prima zi fertila. Apoi se calculeaza 7 zile fertile si urmeaza pana la urmatoarea menstruatie zile nefertile.
Să ia pastila de a doua nu mai asculta nebuniile acestor femei dereglate, sa ma ierte cine m-o ierta dacă e cazul! Eu am luat pastila de a doua zi de fiecare data când am avut dubii și chiar am luat și 2 pastile de a doua zi în aceeași zi! Nu se intampla nimic negativ, apoi sfatul meu este sa înceapă tratament cu anticonceptionale, eu am avut tratament cu Yasmin 6 luni și nici viata sexuala nu aveam perioada aceea dar l-am întrerupt pentru ca îl începusem din nou pentru acnee recent, asa cum am luat și la 14 ani tratament pentru acnee luni de zile cu Yasmin și pentru ovare polichistice și nu am pățit nimic! Sa ia anticoncepționale că nu se întâmplă nimic sau mai sunt și alte metode contraceptive mai moderne dacă aveți posibilități ea și tu financiare, numai asculta și nu te lua după toți dobitocii, pentru că viața sexuala dacă are loc în prezenta prezervativului, pentru femeie este ca și cum nu ar fi deloc și nu are pic de placere. Dacă vrei sa mai faci cu ea și speri sa se simtă bine cu tine, alege orice metoda contraceptiva și faceți fără prezervativ. Cu prezervativ nu se considera a fi sex sau relație, din punctul meu de vedere. Eu zic adevărul nimic nu simți cu prezervativ, se pierde orice farmec și devine chiar un act animalic, lipsit de orice placere. Succes!
Nu îți recomand să ia pastila de a doua zi. cel mai bine ar fi sa iei niste prezervative rezistente care sa nu se rupă și totul e ok. Pastila de a doua zi nu poate să o ia de fiecare data pentru că se va întâmpla să mai aveți contacte de-a lungul timpului dar daca prezervativele sunt rezistente nu are ce sa se întâmple chiar daca ejacularea se face in el