|

Buna seara, am 15 ani si acum o luna iubita mea mi-a facut sex oral iar la o saptamana am observat ca dupa ce ma masturbez chiar si inainte am ceva alb pe penis si daca dau cu degetul se face si mai mult, nu in capul penisului ci in jurul lui (iubita mea nu a mai avut vreun contact sexual pana acum, e inca virgina si eu la fel) iar de o saptamana ma dau cu bepanten si din cate am citit pe net cred ca as avea balanita si nu stiu. Ce sa fac ca imi e rusine sa le spun alor mei sa merg la urolog sau dermatolog? Imi poate recomanda cineva o crema sau poate vorbim pe whatsapp cine a mai avut problema asta.

22 răspunsuri:
| a răspuns:

Spala-te cu apa calda si sapun, dimineata si seara, pana cureti toata secretia care se strange in faldurile penisului.
Iubita ta nu ti-a facut nimic, de la sexul oral, mai ales ca nu mai avusese sex inainte cu nimeni. Este doar secretia si sperma ta, care nu ai curata-o si s-a depositat, apoi intarit in faldurile pielii.
Decaloteaza penisul si spala-l foarte-foarte bine, cu apa calda si sapun, ca pana elimini tot ce sta lipit de piele.
Spalarea cu apa si sapun trebuie sa se faca si dupa masturbare, imediat urinand, ca sa elimini toata sperma ramana pe penis ( la interior) si apoi spalare serioasa, cu apa calda si sapun, pe afara, prin faldurile penisului samd.

| explică (pentru Annastassia):

Ma spal zilnic Si cu apa calda Si săpun si tot nu se duce parca se formeaza pe fiecare zi iar, Dacă E vorbim mai multe pe whatsapp

| a răspuns (pentru suntunanonimfinut):

Evident ca nu te speli corect sau foarte bine, odata ce se tot formeaza. Iar 1 data pe zi, nu-i suficient! Spala-te dimineata la trezire, dupa urinare si seara, inainte de culcare. Curata pana elimini toata crusta aia, fiindca spalatul superficial nu face decat sa permita altei cruste sa se depuna pe cea existenta.

| explică (pentru Annastassia):

Dimineata Eu Nu prea pot ca atunci ma culc dar oricum imi fac dus dupa ce urinez pe la 4 5 si seara la fel ma spal daca am putea vb pe whatsapp ar fi altceva

| a răspuns (pentru suntunanonimfinut):

Mai copile, nu putem vorbi pe whats-app, ca nu vreau sa-mi declin identitatea pe un forum ca TPU.
De spalat te poti spala dimineata si seara, ca apa calda si sapunul nu dor si nici nu se ascund de tine. Trebuie sa-ti incalzesti in ceva daca nu ai apa calda la robinet si sa mergi sa te speli, sa cureti toata smegma care s-a depozitat si intarzit pe penis.
ASta este o chestia de bun simt si curatenie personala, de igiena, nu necesita studii stiintifice sa-ti arate cineva.
Maica-ta si taica-tu putea sa faca asta, cand erai micut. Daca nu ai invatat atunci, pune mana si fa-o acum, curata pana indepartezi toata crusta aia, ca-i rusine sa ajungi la medic cu penisul infectat, din cauza nespalarii.

| explică (pentru Annastassia):

Ma spal zilnic....in fiecare zi chiar foarte bine sa stii si stiu sa fac diferenta dintre smegma si ce am eu acum...

| a răspuns (pentru suntunanonimfinut):

Știu cum este. Înjuri de toți Dumnezeii. Trebuie să te speli cu apă și săpun cât de des poți. Trebuie să ai răbdare și va trece. Eu nu mai am probleme acum. Dacă revine, peste un an, fă la fel.

| a răspuns (pentru Annastassia):

Nu fi așa dură cu el. Și eu am avut, mă spălam de cel puțin trei ori pe zi cât de conștiincios eram în stare și de abia a trecut peste câteva luni. Începusem să cred că nu voi mai scăpa vreodată. A apărut din senin.

| a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu apare nimic din sens, ci din indolenta si lene sa folosesti ZILNIC apa calda si sapunul.

| explică (pentru anonim_4396):

O sa mai am răbdare până când trece carantină si daca inca am problema asta ma duc la urolog

| a răspuns:

Unguent cu hidrocortizon și trece.
Igienă zilnică cu apă caldă și săpun de cel puțin două ori.
Nu doar mâinile trebuie spălate, dacă nu știai...
===========
rolling on the floor auzi colo - „faldurile penisului"! parcă ar fi vreun drapel...
Mare e grădina lui Dumnezeu, dar uite că tot mai sar unele gardu'.

| explică (pentru mihai69):

Ma spal zilnic dar zici ca e bun unguentul ala?

| a răspuns (pentru suntunanonimfinut):

Da, e foarte bun.

| explică (pentru mihai69):

Nu poate sa mi faca ceva rau nu?

| a răspuns (pentru suntunanonimfinut):

Nu, doar bine.

| explică (pentru mihai69):

Crema se aplica direct unde e problema nu?

| a răspuns (pentru suntunanonimfinut):

Corect.
Dar începe odată, nu sta, că se agravează!
PS - și totuși, în ciuda unora care cred altfel, poate apărea și din „nimic"; mă rog, nu chiar - dar din motive independente de voința și gradul de igienă personală a persoanei respective. Exemplu: când eram în armată, din cauza hainelor foarte „curate" pe care ni le dădeau (și mai ales pentru că nu ne dădeau voie nici măcar cu lenjerie intimă „de acasă"), m-am ales și eu cu o frumusețe de infecție din asta de abia mai mergeam de durere. Și eu chiar mă spălam zilnic, chiar dacă nu era apă caldă tot timpul. A trecut după vizita la medic și folosirea unguentului mai sus amintit.

| explică (pentru mihai69):

Am inceput sa ma spal odata inainte sa ies afara cu sapun igienol si dupa dimineata inainte sa ma culc si am observat ca a inceput sa dispara incet incet

| a răspuns:

Da am avut trebuie să cureți cu apa caldă și săpun și se va duce

| explică:

Păi Si Nu ai rezolvat?

| explică:

Mi a apărut iar chestia aia dupa ce mi-a facut iar sex oral si nu am apucat sa ma spal ca am fost plecat si a 2a zi am observat ca a aparut si acum de o saptamana ni mai dispare ma spăl de 2 3 ori cu apa si săpun. Trebuie sa-mi iau unguentul acela?