De când nişte momente de plăcere sunt umilitoare? Dacă aş fu aşteptat câteva luni să fac sex cu iubitul meu, aş fi ajuns la nişte sentimente puternice şi când ar veni "noaptea cea mare" aş fi constatat că nu e in stare de nimic sau că are un instrument subţire ca râma, atunci, da, m-aş fi simţit umilită că am pierdut timpul şi am investit sentimente aiurea.
Nu, înainte. Ce nu înţelegi? Poţi sa faci sex cu gagica-ta şi mâine să te despărţi, să începi o relaţie cu alta.
Pai eu ti-am spus părerea mea: probabil are probleme medicale ale aparatului reproductor sau are un penis foarte mic şi ii e frică să nu se facă de ruşine. Alta explicaţie nu văd.
Se pare ca nu ai vazut postul la care asteptam raspuns. Am intrebat "Si ai gasit pachetul complet sau stai pe bara?".
Asta nu are legătură cu postarea...ar fi prea mult de explicat şi fără rost aici.
Asteptam un da sau nu, nu povesti nemuritoare. Vad ca tot bati in retragere asa ca o las balta.
Ba frateee ce penal ca fata sa arati bine, sa te arunci goala in fata lui si el te refuza ce penall halele maica sfanta
Momentan sunt cu unul cu care mă simt bine pe partea sexuală. Pachetul complet e foarte greu să-l obţin. Din toamnă mă apuc de căutări
acum sunt ocupată şi nu-mi arde.