| FoarteAiurea a întrebat:

Am si eu nevoie de o parere...
Sunt impreuna cu prietena mea de 1 an aproape (ea are 18 ani, eu 20) si faza este ca totul merge perfect, adica nu am fost despartiti deloc, nu ne-am certat niciodata serios desi ne vedem in fiecare zi cate 2-3 ore si la telefon vorbim mai toata ziua.
Vreau doar sa va intreb daca asa e normal sa se intample intr-o relatie bazata pe iubire sau noi suntem un cuplu mai special?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Asa este normal sa se intample intr-o relatie normala bazata pe sentimente. Despartirile sunt semnul unei relatii cu probleme, certurile serioase la fel. Faptul ca vorbiti la telefon toata ziua tine doar de faptul ca nu aveti o ocupatie, probabil sunteti intretinuti de parinti. cand o sa fiti pe picioarele voastre, o sa folositi telefonul normal, adica cateva minute pe zi, sa va transmiteti lucruri cu adevarat importante. Insa asta nu va insemna ca relatia va fi mai putin apropiata si frumoasa

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu are nimic daca nu v-ati certat e mai bine asa.

| neutrino a răspuns:

Asa este normal...sa fiti voi speciali.

| Azµre a răspuns:

Mai lăsați telefonul, nici chiar așa, la început înțeleg dar pe urmă nu are rost să-ți freci partenera la cap toată ziua.

Pune accent pe încredere și pe înțelegere, ceea ce înseamnă că sunatul acesta toată ziua poate duce la scăderea încrederii în persoana iubită fie din partea ta fie din partea ei datorită gândirii : Mă controlează, nu-mi dă pace și așa mai departe.

| MrAnderson a răspuns:

Salut

Puteti sa va considerati norocosi, dar asta nu inseamna ca nu va puteti astepta si la momente grele in relatia voastra.
E foarte bine asa, e ideal, dar viata rezerva si surprize neplacute.
Bucurati-va de clipele pe care le aveti impreuna.

| Șurubelniță a răspuns:

Considera-te norocos! Ce sa fie in neregula cu voi daca nu va certati? Preferi sa va certati din orice chestie, sa nu-ti mai vorbeasca cu zilele din cauza ca nu-i raspunzi in 2 secunde la mesaj, ca iesi cu baietii in oras la bere, ca te mai uiti la un meci, etc etc... Bucura-te de relatia ta, pretuieste-ti prietena, crede-ma, nu-i nimic mai placut decat sa ai parte de liniste intr-o relatie!

| Schatzyyyyy a răspuns:

E destul de normal! Sunteti un cuplu "perfect"nu ca celelalte, ori nu vorbesc decat o ora pe zi, ori "se streseaza" non stop!

| XyYx a răspuns:

Din punctul meu de vedere ar trebui sa o lasati mai usor cu vazutul zilnic. Incercati sa va vedeti si la 2-3 zile. Daca va vedeti asa infiecare zi o sa va obisnuiti si iubirea poate se va mai dimiua, ea fiind inlocuita de obisnuinta. E ok ca nu va certati, poate ca sunteti doua persoane calculate, cu capul pe umeri si nu va scoateti ochii pentru orice chestie. Bafta in continuare

Răspuns utilizator avertizat
| taniushka1923 a răspuns:

Eu cred ca asa este destul de normal, cu toate ca cite o ciarta nu strica nimic happy sa o tineti tot asa.