| lamasanustefan a întrebat:

Bună seara!
Iubesc o fată de ceva timp(o săpt.), dar ea nu știe.
Eu sunt timid de fel.
Cum fac să vorbesc cu ea să îi spun ce simt pentru ea?
Sau ce fac?
Ea nu are iubit(ca idee).
O scot la intalnire?(daca da unde)
La voi cum a fost?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Dintrebare a răspuns:

Buna seara! Ai putea pentru cateva zile sa tatonezi terenul, sa vorbesti cu ea prin mesaje si sa vezi daca e deschisa cat de cat sa te cunoasca. Incearca sa ai un pic de umor, asta prinde la fete. Nu conteaza ca esti timid. E mai important sa fii tu insuti. Si dupa ce vorbiti cateva zile, poti sa o intrebi daca vrea sa mergeti la o inghetata sau la un suc sau la o plimbare. Dar cel mai inspirat ar fi sa ii propui ceva concret. De exemplu daca stii ca se mananca inghetata buna intr-un loc din oras, invit-o acolo. Vezi si tu cum evolueaza relatia de amicitie si daca o vezi interesata, faci pe rand cate un pas. Incearca sa fii cat mai relaxat si mai amical. Nu ai nimic de pierdut. Daca o sa iasa ceva bine, daca nu, nu

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu-i zice nimic, începeți să ieșiți și abia dacă dă și ea semne clare o săruți eventual

| ywar a răspuns:

Iubesti o fata dupa o saptamana? Ai proprietatea termenilor. Vrei sa o babardesti, nebunuleeee. Daca vrei sa o babardesti o inviti la tine, o sticla de tarie si o bagi in scutece cand e carantina mai in toi. Si pe urma daca e carantina, ramane la tine peste noapte, ca e carantina!

| batranulintelept77 a răspuns:

Păi... vorbești cu ea. Vezi dacă are un caracter care merită risipa de timp. Și dacă merită, propune-i o ieșire, prin parc.

| Ppaulmmle a răspuns:

Daca un canish de talie mica ar sti sa scrie, indragostit fiind, foarte probabil ca asa s-ar exprima. Fetele si mai ales femeile cauta insa, de cand lumea, masculinitatea specific speciei umane. Poti si sa o mirosi si sa dai din coada, dar mai bine vorbeste cu ea, ca asta te diferentiaza de amiba!

| meinteil a răspuns:

Nu iubesti pe nimeni, hormoni ti-au luat-o razna, nu invita pe nimeni fiindcă ori o sa iesi batjocorit ori vei suferi dupa asa ca stai liniștit si nu incerca nimic.

| OkoJiko63 a răspuns:

Salut! Da ai putea sa o scoți la un suc sau în oraș, dar sa ii faci cinste!