| Crinaaaaaaaaaaaa a întrebat:

Revin din nou cu o întrebare.
Povestesc din nou ce mi s-a întâmplat. Pe 1 Ianuarie am avut contact sexual neprotejat fără ejaculare in vagin. Pe 3 am avut iar contact de data aceasta protejat. In data de 8 era ovulatia. Menstruația trebuia să-mi vina pe 20, dar mi-a venit pe 23 Ianuarie. Totul bine. In Februarie am avut menstruație pe 17 exact când trebuia, m-a ținut exact a fost cu simptome/dureri exact ca celelalte. Luna aceasta ar trebui să-mi vina menstruația pe 11 sau pe 15, ciclul meu menstrual e de 25 de zile. De pe 1 Martie am sânii cam tari si par umflați. Am facut doua teste de sarcina unul pe 8 Februarie, iar altul pe 2-3 Martie. După doua luni si au ieșit negative, le-am facut după amiaza. Maine dimineața am sa fac iar un test. Dar imi e greață si nu înțeleg de ce. si mai am amețeli. Nu vomit, doar ca imi am grețuri dimineața si seara. Probabil ca ma stresez si foarte tare. Imi încep simptomele pentru menstruație.
Credeți ca este vorba de menstruație peste sarcina? Sunt foarte îngrijorată. Am 17 ani si nu vreau sa am un copil. Va mulțumesc din suflet celor care imi scriu un răspuns. Fără ironii si sa merg la doctor

Răspuns Câştigător
| Jassmina a răspuns:

Te stresezi degeaba si ai facut destele degeaba.
Sexul din ianuarie a fost facut in perioada nefertila, deci nu aveai cum ramane insarcinata.
Ti-ai indus atata stress, ca acum iti este rau si ai senzatie de voma din cauza lui.

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Toate, dar absolut toate testele de sarcina efectuate dupa ultima menstruatie pornita la data de 17 februarie, sunt INUTILE fiindca rezultatul lor va fi invariabil/mereu/intotdeauna rezultatul NEGATIV. Insa este un rezultat NEGATIV incorect/eronat fiindca nu se datoreaza lipsei hormonului de sarcina hCG in urina, ci se datoreaza faptului ca testarea este facuta inainte de acumularea cantitatii minime detectabile adica suficiente de hormon hCG in urina. Testele sunt facute 100% INUTIL. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Daca ai avut menstruatii dupa actul din 3 ianuarie si nu ai mai avut si alte sexuale neprotejate, este posibil sa nu fii gravida.