In cazul in care afirmatia ta este adevarata conform careia spui ca : ''le-am oprit de tot după 2 săptămâni și făceam dragoste ne protejata'' atunci probabilitatea de a fi insarcinata in acest moment este nu FOARTE ci EXTREM de mare. Sanatate!
Doar daca prima pastila AC a fost folosita incepand cu prima zi de menstruatie si pe urma ti-ai administrat in fiecare zi la aceeasi ora de fiecare data cate 1 pastila AC, atunci inseamna ca in organismul tau s-a instalat PROTECTIA contraceptiva totala inca chiar din momentul folosirii PRIMEI pastille AC. Pe urma pe intreaga perioada, durata cat va fi folosita aceasta metoda de protectie contraceptiva, NU mai exista nicio perioada fertila sau nefertila fiindca absolut toate cele 28 de zile au devenit in proportie de peste 99, 3% NEFERTILE. Astfel ca pe toata durata cat vor fi folosite pastilele AC, sperma poate fi ejaculate in vagin de fiecare data fara nicio retinere, fiindca atat teoretic cat si practic formarea sarcinii a devenit IMPOSIBILA. Multa sanatate!
Daca le ai luat zilnic asa cum e indicat nu trebuie sa ti faci probleme legate de o eventuala sarcina. Numai daca uiti sa iei una doua atunci poti sa ai surprize neplacute. Numai bine
Faza este ca le-am oprit de tot după 2 săptămâni și făceam dragoste ne protejata
In cazul in care afirmatia ta este adevarata conform careia spui ca : ''le-am oprit de tot după 2 săptămâni și făceam dragoste ne protejata'' atunci probabilitatea de a fi insarcinata in acest moment este nu FOARTE ci EXTREM de mare. Sanatate!
Daca te-ai oprit sa le iei dupa 2 saptamani, Big Mistake. E posibil sa iti bata in geam cu pliscul o pasare alba cu doua picioare lungi. Data viitoare folositi prezervativul si numai dati banii pe pastile care iti deregleaza tot sistemul hormonal. Sanatate!